2777
2789
عنوان

بنظرتون چیکار کنم با این بچه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غریبه ایم از هفت پشت مجوز نمیدن جون زمانش گذشته

اشکال نداره برو پیش یه دکتر که توشهرتون همه میشناسنش که از این کارها انجام میده حتما همین امروز برو اذیت میشی اصلا هم فکر غیر قانونی بودنش نکن

سدروم داون نیست ما کلی اختلال ژنتیکی کروموزومی داریم ک داون فقط یکی هست

بعد صحبت ازدواج قامیلی بشه اینجا میخورنت🙄

تصمیم و کار سختی هست. امیدوارم به راحتی بگذرونی

ولی مردد نباش هر روز برات سخت تر از دیروز میشه.تا دو سه روز اینده قطعی اش کن. پروسه دادگاه و این حرفاشم چندین روز طول میکشه احتمالا

میتونی از دکتر سونوگرافی بخوای سن جنین رو به هفته کمتر بنویسه همین فردا بری برای سقط

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین                                         🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی
آدم این چیزها رو میبینه‌ می‌ترسه غربالگری هم اشتباه باشه ،🥴🥴🥴🥴به غربالگری هم نمیشه اطمینان کرد&n ...

سلفری بدین خوبه

من چون غریب بودیم باهم

ندادم

سلفری مهمه

بهترین سونوگرافی شهر مهمه

ازنایش الفا پروتئین اگر میدادم هفته ۱۵

معلوم میشد ستون فقرات ایراد داره

متخصص زنان گفت مهلت قانونی تمام شده و لعنت بهشون

واقعا لعنت...مادرا رو اذیت می کنن...خود سقط و تصمیم به این کار پدر ادم درمیاره ...اونوقت اینا هم بیشتر اذیت می کنن....اگه اشنا دارید سنو کمتر بزنن بری بیمارستان بهتره...یا دیگه پله برو بیا زعفرون بخور اخرش راهی بیمارستان شو

آدم این چیزها رو میبینه‌ می‌ترسه غربالگری هم اشتباه باشه ،🥴🥴🥴🥴به غربالگری هم نمیشه اطمینان کرد&n ...

منم دارم به همین فکر میکنم 

راستش اطرافیان من کلا با سقط بیگانه آن میگن مشکل هم داشته باشه به دندون میکشیم ولی سقط نمیکنیم

و چند نفر که دکتر گفته سقط کن و نکردن و بچه سالمی هم داشتن سراغ دارم😶😶😶ولی در کل شخصا هیچ نظری ندارم

میتونی از دکتر سونوگرافی بخوای سن جنین رو به هفته کمتر بنویسه همین فردا بری برای سقط

میدونی 

این کمتر بزنه

اون دکتر دیگم ک باید برم پیشش

هاشمی عطار کمتر نمیزنه 

چون عضو پزشک قانونی هست

واقعا لعنت...مادرا رو اذیت می کنن...خود سقط و تصمیم به این کار پدر ادم درمیاره ...اونوقت اینا هم بیش ...

مگ زعفرون رو بچه ۵ ماهه تاثیر داره

البته بچه ۵ ماهه مریض و از رشد مونده

لاغر با قلب مریض و ..

میدونی  این کمتر بزنه اون دکتر دیگم ک باید برم پیشش هاشمی عطار کمتر نمیزنه  چون عضو پز ...

خب پیش اون دکتر نرو من هم که یبار مجوز سقط گرفتم خودمون سونوگرافی و انتخاب کردیم ولی برا من تاریخش نگذشته بود

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین                                         🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی