2777
2789
عنوان

بنظرتون چیکار کنم با این بچه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 49 پست
خب پیش اون دکتر نرو من هم که یبار مجوز سقط گرفتم خودمون سونوگرافی و انتخاب کردیم ولی برا من تاریخش ن ...

من از دو تا سونو پرسیدم گقت نمیزنیم 

مامانم میک صبر کن قلب جنین ایست کنه بعد بری بیمارستان 

شوهرم میگ اگر تا ۷ ماهگی زنده موند داخل شکم چی

خلاصه بگم

من موندم وسط اینها

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سونو بچه برادرمو خوب نشون داد وقتی بدنیا اومد پاهاش بریچ بود پدر دوتاشون دراومد اونقدر خرج کردن اندازه موهای سر بچه

خودبچه اونقدر زجر کشید که خدا میدونه هنوزم معلوم نیست چی بشه

اگه سنو نشون میداد هیچکدوم عذاب نمیکشیدن 

سلفری بدین خوبه من چون غریب بودیم باهم ندادم سلفری مهمه بهترین سونوگرافی شهر مهمه ازنایش الفا پ ...

من قبل از انتقال جنین خودم و همسرم کاریو تایپ دادیم و سالم بودیم بازم با این وجود ممکنه جنینمون مشکل ژنتیک داشته باشه ؟؟؟

من از دو تا سونو پرسیدم گقت نمیزنیم  مامانم میک صبر کن قلب جنین ایست کنه بعد بری بیمارستان&nbs ...

عزیزکم توکل کن به خدا 

هر چی جنین بیشتر رشد کنه خودت بیشتر اذیت میشی برا سقط 

تعمد به خرج نده ولی مراقبت هم نکن دیگه 

انشالله زودتر اتفاقی میفته که هم به نفع جنینه و هم خودت 

آدم این چیزها رو میبینه‌ می‌ترسه غربالگری هم اشتباه باشه ،🥴🥴🥴🥴به غربالگری هم نمیشه اطمینان کرد&n ...

اونم دیگه دارن کنسل می کنن و انجام نمیشه 

قرص های اورژانسی رو هم دستور دادن دستکاری کنن که اثر گذاریش خیلی کم بشه 

کاندوم ها رو هم خیلیاشون رو سوراخ می کنن 

اینا رو من نگفتما از پیج یه متخصص زنان دیدم 

کلا فقط می‌خوان جمعیت زیاد شه سلامت بودن یا نبودن براشون ذره ای مهم نیست 

من از دو تا سونو پرسیدم گقت نمیزنیم  مامانم میک صبر کن قلب جنین ایست کنه بعد بری بیمارستان&nbs ...

خب همینش ترسناکه زنده بمونه و با اینهمه مشکل بدنیا بیاد کلی براشما و بچه سخت میشه

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین                                         🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی
واقعا لعنت...مادرا رو اذیت می کنن...خود سقط و تصمیم به این کار پدر ادم درمیاره ...اونوقت اینا هم بیش ...

بابا دو‌ ماه اول نیست که با این کارها راحت سقط بشه پدرش در میاد‌

از همین دکترایی که اینا رو بهت گفتن با شوهرت برید بپرسید الان باید چکار کنید، فقط نظر میدن و مادر بیچاره رو میندازن تو برزخ و حرف از قانونی و غیرقانونی میزنن خدالعنتشون کنه، واقعا چرا باید برا سقط بهت بگن غیرقانونی، وقتی موندنش فقط داره بزرگتر میشه و سقطش برا شما سختتر

سونو بچه برادرمو خوب نشون داد وقتی بدنیا اومد پاهاش بریچ بود پدر دوتاشون دراومد اونقدر خرج کردن اندا ...

پاهاش چطوری بود بچه من پاهاش مشکل داشت مجوز سقط،نمیدن واسه این چیزا بمن ندادن میگن وقتی بادکتر رفتن خوب میشه درمانش کنید 

گلم سقط کن عزیزم

خیلی دردناک و خیلی سخته 

میفهمم ولی نگه داشتی که چی

درسته غیرقانونیه ولی دکترا کمکت میکنن برای سقط

تف تو این قوانین که جسم زن روح و روان زن براشون کوچکترین اهمیتی  نداره

جنینی که مطمئنا بعد تولد یا از بین میره یا با هزار مشکل چند سال زنده ست و این عذاب تماما برای مادره وِی برای قانون گذار ذره ای اهمیت نداره فقط به رشد امار افزایش جمعیت فکر میکنن

جای تاسفه 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴