2777
2789

سلام بچه ها خوبین 

من 5 روز فهمیدم باردارم 

با یک روز تاخیر پری رفتم از بتا 217.5 بود، خوب بوده؟؟؟ 

راستی برم سونو الان؟ 

یا بذارم همون 8 هفته؟ 

دکترم گفت اگر پری قبلی دقیق میدونی لازم نیست، چون فقط سن بارداری مشخص میشه. 

خیلی خوندم این موقع رفتن و الکی نگران شدن

موندم برم نرم سونو؟ 

خدایا دامن همه منتظر ها رو سبز کن🙏توکل برخدا🌹🌹🌹فقط تو بخوای میشه💚

بزار ۸ هفته برو هم سونو زیاد برا نی نی خوب نی هم اینکه یهو میری برا قلبش بعدم سونو بتات زیر ۱۵۰۰باشه نشون نمیده میترسی 

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه تشکیل قلب؟زوده الان میگه تشکیل نشده الکی نگران میشی من اینطور بودم بعد یه هفته رفتم خداروشکر همه چیز خوب بود

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔
واسه تشکیل قلب؟زوده الان میگه تشکیل نشده الکی نگران میشی من اینطور بودم بعد یه هفته رفتم خداروشکر هم ...

نه تشکیل قلب دکترم گفت 8 هفته 

خودم عجله دارم 

ببینمش 

بزار ۸ هفته برو هم سونو زیاد برا نی نی خوب نی هم اینکه یهو میری برا قلبش بعدم سونو بتات زیر ۱۵۰۰باشه ...

بنام برای یک روز تاخیر 217 خوب بوده؟ 

نه تشکیل قلب دکترم گفت 8 هفته  خودم عجله دارم  ببینمش

چه دورانی بود اون روزا😍،منم مث تو عجله داشتم اگه خداروشکر مشکلی نداری عجله نکن سر زمانی که گفته برو 

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔
بنام برای یک روز تاخیر 217 خوب بوده؟ 

اره بابا مال من ۱۱۴ بود الانم نینی تو دلمه قربونش بشم،انشاالله توم ۸ هفته میری ضربان قلبشو میبینی

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

چه دورانی بود اون روزا😍،منم مث تو عجله داشتم اگه خداروشکر مشکلی نداری عجله نکن سر زمانی که گفته برو ...

😍

نه مشکلی ندارم 

اره بابا مال من ۱۱۴ بود الانم نینی تو دلمه قربونش بشم،انشاالله توم ۸ هفته میری ضربان قلبشو میبینی

😍😍😍😍ایشالله