2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی یا پاپیلوما!!!!!!!!!

187 بازدید | 8 پست

از پنجشنبه با احساس خارش لابیا خودمو نگاه کردم متوجه شدم یه ضایعه های گوشتی روی لابیا هام اومده نمی‌دونم زگیله یا پاپیلوما حس سوزش و خارش هم داره دارم از ترس سکته میکنم کیا تجربه دارن؟

می بخشم چون قلبم با بخشیدن آرام می شود،،ولی فراموش نمی کنم چون تجربه ها مرا می سازند..🤗

همین امروز برو دکتر آزمای hpv بنویسه

برای کسی که میفهمدهیچ توضیحی لازم نیست وبرای کسی که نمیفهمدهر توضیحی اضافه است...آنانکه میفهمندعذاب میکِشندوآنانکه نمیفهمندعذاب می دهند...مهم نیست چه "مدرکی" دارید..مهم این است که چه "درکی" دارید...کلماتی که از دهانِ شما بیرون می آیدویترینِ فروشگاهِ شعورِ شماست..پسوای بر جمعی که لب رابی تامل وا کنند چرا که کم داشتن و زیاد گفتن مانند نداشتن و زیادخرج کردن است!پس نگذارید زبانِ شمااز افکارتان جلو بزند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونی تشخیص بدی عکس بذارم

نه عزیزم دکترم بری تا آزمایش ندی نمیفهمه چیه

برای کسی که میفهمدهیچ توضیحی لازم نیست وبرای کسی که نمیفهمدهر توضیحی اضافه است...آنانکه میفهمندعذاب میکِشندوآنانکه نمیفهمندعذاب می دهند...مهم نیست چه "مدرکی" دارید..مهم این است که چه "درکی" دارید...کلماتی که از دهانِ شما بیرون می آیدویترینِ فروشگاهِ شعورِ شماست..پسوای بر جمعی که لب رابی تامل وا کنند چرا که کم داشتن و زیاد گفتن مانند نداشتن و زیادخرج کردن است!پس نگذارید زبانِ شمااز افکارتان جلو بزند
عزیزم زگیل با پاپیلوما چه فرقی داره اگر ضایعه های گوشتی در اومده زگیله فقط باید ب دکتر مراجعه کنی ن ...

رنگ خود پوستمه مثل دونه های برنج

می بخشم چون قلبم با بخشیدن آرام می شود،،ولی فراموش نمی کنم چون تجربه ها مرا می سازند..🤗
رنگ خود پوستمه مثل دونه های برنج

اگه شبیه دونه های برنجه زگیله. بهرحال که باید حتما تست بدی. دکتر اگر تشخیص داد خودش تست رو برات نی نویسه. هم پاپ اسمیر بده هم اچ پی وی. من یک ماه قبل دادم با دفترچه حدود یک و چهارصد شد