2777
2789
عنوان

از سینه چپم‌خون میاد 😭

477 بازدید | 36 پست

چند روزه درد میکنه

دکتر گفته یه غده توشه

تو سنو مشخص نبود

باید برم مامو‌گرافی.

امشب فشارش دادم‌ازش خون اومد

میترسم‌سرطان باشه

خواهش میکنم برام دعا کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا دو دقیقه انگولکش نکن او سوتین کوفتیتم در بیار خونه سوتین نزن نصف همین سرطان ها سر سوتین زدنه 😒

...What the fu                                                      

حتما ماموگرافی رو انجام بدین

استرس و ترس رو بزارین کنار بلکه هیچی نبود یا تو بدین سناریو اره سرطان بود فهمیدین و درمان هست و درمان میشه

و دست نزنین بهتره

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

چند سالته بچه داری؟

گاهی مشکلات سینه میگم گاهی یعنی نه همیشه اما گاهی شیر دهی درمان برخی بیماری های سینه اس انشاالله که به زودی خوب میشی عزیزم نذر کن ۴۰ تا سوره مزمل بخونی حتما رفع میشه

خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍
توی سینه تون احساس یه چیز سفت میکنیین؟ متورم و پوست پرتقال شده؟ نوکش رفته داخل؟

نوکش داخل نبست

ولی سینم داغ میشه

انگار یه چیزی توشه دلم میخواد  مک بزنن تخلیه بشه

دکتر گفت یه غده هست