2777
2789

ناخناش خیلی بلند و تیز شدن تو بیداری اصن نمیزاره مجبورم همش تو خواب بگیرم تو روز هم  نزدیکای عصر میخوابه ک من دیگه انرژی بزام نمونده الان میخوام بگیرم ولی اینکه میگن شب خوب تیس بخاطر کلسیم میگم شاید برا یبار مشگلی نباشه نه

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹

اون بخشی که گرفته میشه بهش مرده ناخونه این حرفای بی اساس رو باور نکن بگیر

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون بخشی که گرفته میشه بهش مرده ناخونه این حرفای بی اساس رو باور نکن بگیر

جدی باشه البته قبلنم یبار گرفتم اولین بارم نیس 

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹

بنظرم‌نگیر چون شب کلسیم و بعضی ویتامین ها سر ناخن ها هستن اگه بزرگ هست و میتونین باهاش بازی کنین ک خسته بشه و  زود بخوابه فردا انجام بدین 

حَواسِتو بِدِع بِ ماهِت،چِراغائِ شَهر اَرزِش نَدارَن(: ♥✨ ️ متاهل= متعهد♡♡
  نه عزیزم دکتر متخصص کودکان می‌گفت مگه کلسیم راه می‌ره که شبا بره تو ناخن روزا بره جای د ...

وای آدم نمیدونه حرف کیو باور کنه بخدا من خزافاتی نیستم ولی چون گفتن از نظر علمی ثابت شده میگم 

اگه بهش اعتقاد داری و دلتو بد میکنی نگیر  اگه نه بگیر

اعتقاد ک دارم ولی من به شخصه معتقدم هر چیزیو زیاده روی نکنی ضرری نداره حالا این نمیدونم صدق میکنه براش یا ن