2777
2789

تو سنجش زدم دوستان اینارو برام آورد 

نزدیک ترینش بهم سبزواره که شاید قبول شم ادبیات 

یکی تو دانشگاه تهران اون یکی هم علامه طباطبایی 

اما علامه نوبت دوم زده نمیدونم اصلا چیه شما میدونید؟

مازندران مترجمی و اموزش زبان مجاز اومده برام 

منی که مترجمی دوس دارم و میخوان بعد انگلیسی برم فرانسه و ایتالیایی یاد بگیرم از طریق دانشگاهی ک میخوام درس بخونم میتونم ثبت نام کنم یا نه ب نظرتون تلاش کنم جدا اونا رو بیارم؟

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]

ادبیات انگلیسی خیلی رشته سختیه و تو ایران هم بی کاربرده. فقط در صورتی که عشق ادبیاتی یا زبان خیلی قوی داری برو ادبیات.مثلا آثار شکسپیر رو بررسی میکنه. درمورد تاریخ ادبیات انگلیس میخونین و ....

بهترین بازار کار مال آموزش زبانه

مترجمی هم رشته کاربردی و قشنگی هست

نیمه دوم یعنی از بهمن میری دانشگاه نه مهرماه

ادبیات انگلیسی خیلی رشته سختیه و تو ایران هم بی کاربرده. فقط در صورتی که عشق ادبیاتی یا زبان خیلی قو ...

اموزش زبان همون تیچر شدنه دیگه؟ خوب همونو من تو اموزشگاه دو سال دیگ بخونم تیچر میشم آخه 

مترجمی خیلی دوس دارم

حالا می‌ارزه؟ از نیمه دوم ؟ ورودی جدید با بچه های جدید حساب میام یا نه نکنه بندازه وسط ورودی های مهر

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اموزش زبان همون تیچر شدنه دیگه؟ خوب همونو من تو اموزشگاه دو سال دیگ بخونم تیچر میشم آخه  مترجم ...

آره همون تیچر شدنه ولی چیزایی که تو دانشگاه یادت میدن با چیزایی که تو موسسه یاد میگیری خیلیییی فرق دارن.

بهمن با ورودی خودتونی. قاطی بچه های مهر نمیکنن

آره همون تیچر شدنه ولی چیزایی که تو دانشگاه یادت میدن با چیزایی که تو موسسه یاد میگیری خیلیییی فرق د ...

مرسی عزیزم از کمکت