2777
2789
عنوان

اقدامی هایی که نزدیک پری هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 3877 بازدید | 182 پست
دلم از خدا هم گرفته 💔

من ماه پیش یک خواب دیدم که یک دختر نوزاد بغلمه که شکلش یجوری بود و دکترا گفتن قلبش مشکل داره و اونجا گفتم کاش میمرد و به دنیا نمیومد.بعد از او شب دیگه واگذار کردم به خدا.میگم اگه باردار مشدم حتما حکمتی توش بوده شاید خدایی نکرده بچه ام مشکل دار بود.

هرچی خدا بخواد،خدا که واسه بنده هاش بد نمیخواد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرم اصلا قبول نمیکنه😔خیلیم گرونه میگن ۷۰میلیون بجز پول دارو و انتقال و اینا

اوه چقدر گرون.طب سنتی و امتحان کردین؟ تو اینستاگرام اصلاح سبک فکورا خیلی معروفه اونم میگن همه جواب میگیرن

مشکلت چیه عزیزم؟ پریود میشی؟

هیچ مشکلی ندارم به موقع پریود میشم ازمایشام همه خوبه حتی فولیکولای عالی دارم ولی دو بار میکرو کردم هردوبار جنین تشکیل نشد دکتر گفت یا تخمکت مادرزادی ضعیفه یا به اسپرم همسرت نمیخوره

من ماه پیش یک خواب دیدم که یک دختر نوزاد بغلمه که شکلش یجوری بود و دکترا گفتن قلبش مشکل داره و اونجا ...

وااای چه خواب عجیبی 😣😣😣

اره منم تو این ماه ها خیلی التماسش کردم خیلی گریه کردم خیلی نذر و نیاز کردم ولی نشد 

فقط کافیه خدا بخواد بخدا که میشه 

منم دعا ها مو تغییردادم گفتم هر چی به صلاحته چیزی بزور نمی‌خوام ازت 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
منم حدود۱  سال

ایشالله که بزودی دامنتون سبز بشه 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
هیچ مشکلی ندارم به موقع پریود میشم ازمایشام همه خوبه حتی فولیکولای عالی دارم ولی دو بار میکرو کردم ه ...

این حرفای مسخره چیه که بهت گفتن ...نگران نباش استرس نداشته باش طبیعی باردار میشی...دوست من ده سال دوندگی کرد برا بارداری ای وی اف و هزارتا کار دیگه...اما یه مدت دیگه بیخیال شد و گفت اگه خدا بخواد خودش میده من همه کار کردم نشد...باورت میشه زمانی که خودش اصلا خبر نداشت یه چند روز عقب انداخت تست داد مثبت بود...شما هم نگران نباش ..استرس سمه برات...باردار میشی ...حرفهای دکتر فقط سوهان روحه...بیخیال باش مطمئن باش به امید خدا باردار  میشی

منم ۴سال پیش میخواستم بیارم اما شوهرم بیکار شد و از نظر مالی صفر بودیم.الان که اکی شده تصمیم گرفتیم. ...

نه عزیزم کار خوبی کردین من حسرت خیلی تو بچگیم کشیدم برای همین دوست ندارم بچمم اینجوری بشه 

👫🐕 خدایا کمکم کن امانت‌دار خوبی باشم❤️
این حرفای مسخره چیه که بهت گفتن ...نگران نباش استرس نداشته باش طبیعی باردار میشی...دوست من ده سال دو ...

خدا از دهنت بشنوه.دکترا اونجوری دل آدمو میلرزونن دعا نویسام به یه طریق😔رفتم پیش کسی گفتم سرکتاب برام باز کنه چیزایی گفت که مرگو دیدم.میگفت شب عروسیت طلسمت کردن هیچوقت بچه دار نمیشی مگه اینکه بری پیش یهودی بتطلش کنه آخه من یهودی از کجا بیارم خدایا چرا همه درا به روم بستس😭

خدا از دهنت بشنوه.دکترا اونجوری دل آدمو میلرزونن دعا نویسام به یه طریق😔رفتم پیش کسی گفتم سرکتاب برا ...

اصلا سمت اینجور چیزا نرین توروخدا.اگه آدم به قدرت خواست خدا اعتقاد داره دیگه دعا گرفتن واقعا کفره.قدرتی بالاتر از خدا نیست اینا همه چرته.من مطمئینم خیلی زود باردار میشین و همینجا اعلام میکنی عزیزم❤️ منم دکتر بهم گفته طبیعی باردار نمیشی ،کلا کارشون اینه که تو دلت و خالی کنن