2777
2789

گوش دادن موزیک های شاد. کشیدن نقاشی و کارایی کا دوست داری مثلا اشپزی . یادگرفتن حرفه مثل سفالگری و.. 

خوندن کتاب های خوب. افزایش اعتماد به نفس . تمرکز رو داشته هات . شکر گذاری بابت داشتنشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط باید خودت به داد خودت برسی

من یکی از نزدیکام افسردگی گرفته به خودکشیو اینا فک میکنه و نمیدونم باید چیکار کنم براش🙂💔

پیش تراپیستم میره ولی مثل اینکه تاثیری نداره براش

دیدن فیلم های انگیزشی . نوشتن افکار منفی و هر چی که تو ذهنت هست دوست عزیز نوشتن رو حتما توصیه میکنم خیلی تاثیر داره هر چی که تو ذهنت هست هر چی که فکر میکنی هر حسی که داری رو بنویس نوشتن ادم رو خیلی سبک میکنه 

بله اگه براشون مقدور هست انجام بدن خیلی فیلم های انگیزشی و پادکست های انگیزشی تو یوتیوب هست برن نگاه ...

حتما ترقیبش میکنم واسه انجام این کارا امیدوارم از  این حال رها بشه

همین کمبود عزت نفس شون یکی از عوامل افسردگی شون میتونه باشه  سعی کنه خودش رو مقایسه نکنه ‌. تو ...

من هر روز دارمم این کارو انجام میدم تمام نقاط قوتشو بهش یاداوری میکنم هر ویژگیه مثبتی که داره براش بیان میکنم 

ولی تهشم هیچی به هیچی

من هر روز دارمم این کارو انجام میدم تمام نقاط قوتشو بهش یاداوری میکنم هر ویژگیه مثبتی که داره براش ب ...

پیج دکترر سوده هروی یا استاد عرشیانفر هم میتونه بهشون خیلی کمک کنه خیلی خوبه حرفاشون من خودم از حرفاشون نتیجه گرفتم