2777
2789
عنوان

شوهرم به مهموناگفت نیاین خونه

282 بازدید | 11 پست

خونهدی مادرشوهرم مهمون اومده ازشهردیمه دیشب هم بودن بعدامروزباهم رفتیم بیرون منم دیگه رفتم بالاخونه ی خودم بچه هارو حموم بردم.اونا باخواهرشوهرم بیرون بیرون بعدکه اومدن شوهرش به شوهرم زنگ زد که بزن بنزین بزنن چون کارت نداشت،بعداومدنی گفت میخوایم بیایم بالا یه سربشینیم شوهرمم گفت بچه ها جاهاشون انداختن دارن میخوابن باشه فردابیاید،بنظرتون زشت شد؟؟البته واقعا تشک انداخته بودیم ،گفتم خب یه لحظه جمع میکردم ،ساعت ۱۰بود تازه .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اتفاقا خوب گفتند. یه سر میشینیم یعنی 1_2 ساعت حرف زدن. 

خواهرشوهرمم بود اونم میومد بابچه اش خودمم دوتا دارم مهمان هم بچه داره بعدبچه ام پشت سرشون زارمیزنه هاا،شوهرمم میگه ولش حوصله نداشتم ،بذارفردابیان ،ولی خودم عذاب وجدان گرفتم 

دلم سوخت براشون 

فدای سرت

عموی شوهرم شهر دیگه بود یه ساعت قبل از اینکه برسه زنگ میزد برای شام یا ناهار میاییم خونتون یا حتی ماه رمضون 

چند بار بیرون کار داشتیم یا برنامه دیگه داشتیم یا مهمون بودیم زود می پریدم غذا درست میکردم خرید چنان با عجله کار میکردم که هر لحظه می گفتم آب جوشی چیزی رو خودم نریزم 

ولی بعد فکر کردم گفتم به فرض اون میخواد از شهرشون حرکت کنه حداقل ۴ ساعت فاصله هست میتونه زودتر زنگ بزنه یا شب قبل هماهنگ کنه چند بار اینجوری زنگ زد نه من جواب دادم نه گذاشتم همسرم جواب بده دیگه آدم شد الان ۵ ساله خونمون نیومده ما بعد از این همه پذیرایی رفتیم خونشون باورت نمیشه چه درآمد و شغل آنچنانی داره عدس پلو داد بهمون من بیچاره سفره هفت رنگ جلوش پهن میکردم 

فدای سرت عموی شوهرم شهر دیگه بود یه ساعت قبل از اینکه برسه زنگ میزد برای شام یا ناهار میاییم خونتون ...

آره واقعا راست میگی ماهم راستش چون سرزده بود هیچی نداشتیم براپذیرایی