2777
2789
عنوان

راهکار شل بودن کمر بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 1484 بازدید | 27 پست
عزبزم درکت می کنم ..خدا بزرگه ..این حرفها رو هم زدم که به کار درمانیش امیدوار باشی 

حتما امیدواریم اما خب خیلی سخته هر چی بزرگتر میشه سختتر و توان بزرگترها هم کمتر  خدا بزرگه ممنونم

حتما امیدواریم اما خب خیلی سخته هر چی بزرگتر میشه سختتر و توان بزرگترها هم کمتر  خدا بزرگه ممنو ...

اره خوب ..ولی خیلی باید شاکر باشین که بچه رو پا می ایسته معمولن سی پی راه نمی رن 

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خوب ..ولی خیلی باید شاکر باشین که بچه رو پا می ایسته معمولن سی پی راه نمی رن  

خدا ر شکر اصلا مشکل ذهنی نداره حتی خیلی هم باهوشه فقط مشکل حرکتی داره  اتفاقا اکثر سی پی ها راه میرن اما باید مداوم در حال کاردرمانی باشن این مهمه شاید مثل به ادم عادی نباشن اما راه ر میرن همینکه ببینیم حداقل تا حدی مارای شخصیش رو باونه انجام بده مثل اینکه دنیا ر بهمون دادن  از خدا همینو میخوایم

خدا ر شکر اصلا مشکل ذهنی نداره حتی خیلی هم باهوشه فقط مشکل حرکتی داره

اینجور بچه ها باهوش ترن ماشاالله دختر خالم سی پی هست خیلی باهوش ولی مشکل حرکتیش زیاده ..کاردرمانی انجام ندادن 😪

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
اینجور بچه ها باهوش ترن ماشاالله دختر خالم سی پی هست خیلی باهوش ولی مشکل حرکتیش زیاده ..کاردرمانی ان ...

نه ما از 6ماهگی کار کردیم باهاش فقط یه مقدار خودش تنبل هست و اکتیو نیست بعضی از هم دوره ایهاش یکی دو ساله راه افتادن چون خودشون زرنگ و اکتیو بودن 

نه ما از 6ماهگی کار کردیم باهاش فقط یه مقدار خودش تنبل هست و اکتیو نیست بعضی از هم دوره ایهاش ...

اخه تنبل خان 😄خدا قوت ..پس امیداورت باشین راه می افته

همیشه بودیم و هستیم  دلم ی معجزه میخواد

خوب کمی افکار منفی رو دور کن مطمئن باش زود راه می افته

ممنون عزیزم انشالله الرحمن 

خواهش میکنم 🌻

پسر منم cp هست باهوش خوش صحبت ولی با واکر راه میره الان نه سالش شده هر چی تلاش می کنیم انگار کمتر بد ...

انشالله خدا هر چی زودتر شفا بده و زودتر شاهد راه رفتنش باشید نا امید نباشید حتما راه میفته به همین زودیا دیگه باید کاردرمانی انجام بشه اب درمانی هم خیلی خوبه

سلام ، من یک مادر هستم که فرزندم بدنش شل هست و نگران سلامتیش هستم ، و از دوستان و آشنایان پرس و جو کردم و این شماره رو به من دادند ۰۹۱۰۳۶۰۹۶۰۰ و باهاشون تماس گرفتم و برخوردشان هم مناسب بود و فرزندم رو رایگان ویزیت کردند .