دوستان برای محکم شدن کمر بچه 8ساله چی خوبه بخاطر ضعف عضلات کمر نمیتونه راه بره جدا از اینکه بایو ورزشهای مخصوص انجام بده گفتم شاید راهه دیگه ای باشه با روغن سیاه دانه ماساژش میدم آیا راه دیگه ای هم سراغ دارین خدا خیرتون بده
دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
عزیزم تحت نظر هست مگه دیوونم که نبرم دکتر اما بعضی کارا هست که قدیمیا انجام میدن گفتم شاید کسی تو خونواده های سنتی یا محلی باشه ی سری کارها بلد باشه که کمک کنه
اهان ...میتونه سر پا بایسته ...عزیزم فقط کار درمانی موثره چون مغز فرمان نمیده روغن و ابنها بی فایده س ..اب درمانی انجام نمی دن براش؟؟؟
دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
اهان ...میتونه سر پا بایسته ...عزیزم فقط کار درمانی موثره چون مغز فرمان نمیده روغن و ابنها بی فایده ...
چون تازه عمل اشیل ر انجام داده یکم سخت میتونه بایسته یکم طول میکشه تا باز بتونه رو پاهاش وایسه اره خب کاردرمانی که حتما و استخر و…به هر حال ادم دوست داره راههای دیگه هم در کنارش بره شاید خدا خواست زودتر راه بیفته و وایسه رو پاهاش🥹
چون تازه عمل اشیل ر انجام داده یکم سخت میتونه بایسته یکم طول میکشه تا باز بتونه رو پاهاش وایسه اره خ ...
عزبزم درکت می کنم ..خدا بزرگه ..این حرفها رو هم زدم که به کار درمانیش امیدوار باشی