تو تحقیق درباره خانوادت میپرسن و نحوه پوششت اگه اینا اوکی باشی حله اگرم پدر یا مادر معلم باشن هم خیلی نکته مثبتیه براشون ولی سعی کن خودتم خوب احکام رو بلد باشی اون روز ناخنات هم اگه کاشته از الان ریموو کن سعی کن ساده بری
مشکل اینجاس تو فامیل ادم درست حسابی نداریم همه زیر اب زنن
دوست خانوادگی چی
همسایه؟
صرفا نباید فامیل باشه
هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند
نگا من خیلی تلاش کردم واسه درسم مثلا ما تو مدرسه بزرگسالان معلم نداشتیم خودم خوندم معدله نهاییمو اور ...
صدرصد ازت میپرسن راجبش تو هم اینارو همه رو بگو و اینکه از رو علاقه میخوای معلم شی صددرصد ازت میپرسن حقوقش کمه چرا میخوای معلم شی سعی کن جواب قانع کننده بدی بهشون
همسایه ک تازه اومدیم این محل نمیشناسم مگر اینکه قبل بهشون بسپارم دایی میشه؟
ارههه هرکی که فکر میکنی خوبه
هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند