2777
2789
انشاءالله که قبول بشید ولی اگه چادری نیستی روز مصاحبه میتونی چادر بپوش و بهشون بگو واسه مراسمات و مک ...

مرسی عزیزم انشالله

دانشگاه که مثلا من ۴ سال پیش تموم کردم

چطوری منو یادشون باشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پس میگم بهش  نگا من سه ماه تعطیلی گفتم از وقتم استفاده کنم کلاس آرایشگری میرم ممکنه بخاطرش ...

نه بابا بخاطر کلاس آرایشگری رد نمیکنن که ولی  تو اصلا راجب آرایشگری چیزی نگو فقط اونجا استرس نداشته باش و ازت میپرسن به چه درسی تو مدرسه علاقه داشتی هر درسیو بگی بهت میگن یکی از مباحثشو برامون تدریس کن سعی کن تو خونه تمرین کنی و میگن آخرین کتابی که خوندی چیه موضوعش چی بود 

نه بد نیست ولی چیزی به مدیر نگی هم اون ازت تعریف میکنه چون برا خودشونم خوبه از مدرسشون قبول بشن معر ...

من یه مدت ناخنانو درس میکردم ممکنه بد بشه یا ملاس آرایشگری میرم ممکنه بخاطرش رد شم 

بعد نگا ، من تو سوالای دینی و اینا زیاد خوب نیستم 

اتفاقا بیشتر سوالاشون چیزای مذهبیه حتما تو اینترنت دانلود کن سوال و جوابای قسمت احکام مصاحبه رو چون  خیلی براشون مهمه 

بعد نگا ، من تو سوالای دینی و اینا زیاد خوب نیستم 

باید وایسی ببینی که امسال میخان مصاحبه فرهنگیان چجوری برگذار کنند و  جزوه گزینش و مصاحبه فرهنگیان هم بخون تو کانالهای تل.گرامی زیاد از این جزوه ها هست

واسه احکام که در حد دبیرستان سوال میپرسن نماز و غسل و وضو و...

من یه مدت ناخنانو درس میکردم ممکنه بد بشه یا ملاس آرایشگری میرم ممکنه بخاطرش رد شم 

نه عزیزم اونقدرا که میگن گیر نمیدن رتبه و تراز خیلی تاثیرش بیشتره

آزادی یعنی اینکه حق داشته باشی دروغ نگویی...!                                           بهشت آنجاست که آزاری نباشد کسی را با کسی کاری نباشد🌸🌱    

عزیزم خواهرم میخواست استخدام شه

اسم چند نفر به عنوان معرف خواستن ماهم اسم ادم حسابی دادیم از اون لیست رندوم به چن نفر زنگ زدن

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

اتفاقا بیشتر سوالاشون چیزای مذهبیه حتما تو اینترنت دانلود کن سوال و جوابای قسمت احکام مصاحبه رو چون& ...

نگا من خیلی تلاش کردم واسه درسم مثلا ما تو مدرسه بزرگسالان معلم نداشتیم خودم خوندم معدله نهاییمو اوردم بالا بنظرت اینارو بگم یا ن