2777
2789

نه خیلی سخت نیست باید بخونی

اره چادر خیلی مهمه

ممکنه رد بشی ولی اگه رد بشی تو کارنامه سبز میاد و دوباره میری مصاحبه خیلی مهم نیست 

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم شماره ۳ تا معرف میخواد 

تحقیقاتشون بیشتر از مدرسته 

یعنی واس خود من که محلمون نبومدن فقط از مدرسه پرس و جو کردن 

مصاحبه هم جتما چادر سرت کن 

میشه برای اینکه به عشقم برسم ی صلوات بفرستی؟🙏🏻📿🌱🥰🌹.                                                                       الهم صل علی محمد و آل محمد. 💚                                   الهم صل علی فاطمه و ابیها و بَعلِها و بَنیها و سِرّ المُستَوْدَع فیها بعدد ما احاطَ بِهِ عِلمُک 💜.                                                                                  السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 💚.                               الهم صل علی یا علی ابن موسی الرضا المرتضی 💚         ❤️

آره عزیزم چادر باید بپوشی بدون آرایش شلوار جین هم نپوش سوالات عمومی و مذهبی میپرسن تو اینترنت سرچ کنی میاد چه سوالاتی معمولا میپرسن، سخت نیست فقط اعتماد به نفس و داشتن قدرت بیان خیلی مهمه 

امسال واسه مصاحبه ماده۲۸ چادرده  نمره داشت ولی سراسریو نمیدونم.

واسه امسال پنج تا معرف میخاد

و اینکه امسال از سالهای گذشته بخاطر جریانهایی که پیش اومد سخت تر میگیرن ولی واسه کسی که خودش آماده کنه سخت نیست.

فکر کنم شماره ۳ تا معرف میخواد  تحقیقاتشون بیشتر از مدرسته  یعنی واس خود من که محلمون نب ...

قبول شدی؟

بعد بپرسن همیشه چادر داری چی بگم 

چون چادر نمیپوشم ولی حجابم خوبه 

شماره کیو بدم همسایه ک اصلا نمیشناسم ، اطرافیانم ک ماشاالله همه زیر اب زن 

مدیر مدرسم اگ بهش بگم هوامو داشته باش بد میشه؟

معرف معمولا سه تا چهار نفر باید بدی میتونی افرادی که شغل دولتی دارن تو فامیلتون شماره و ادرسشون رو بدی تحقیق هم معمولا از مدرسه میکنن محل هم به یکی دو نفر زنگ میزنن میپرسن

میشه بگی جریان معرف چیه که میگن باید شماره بدیم 

شماره مینویسی زنگ میزنن میپرسن که فلانی چطور دختریه؟چطور میگرده؟خانوادش چطور؟

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

مصاحبه همه چادر سر میکنن

تحقیق زیاد نمیکنن بیشتر میرن مدرسه معرفم ۴ تا تو فرم مینویسی

آزادی یعنی اینکه حق داشته باشی دروغ نگویی...!                                           بهشت آنجاست که آزاری نباشد کسی را با کسی کاری نباشد🌸🌱    
امسال واسه مصاحبه ماده۲۸ چادرده  نمره داشت ولی سراسریو نمیدونم. واسه امسال پنج تا معرف میخاد ...

اگه چادری نباشیم بعد بپوشیم برای مصاحبه بد نمیشه؟

به اون ۵ معرف زنگ میزنن؟چی میپرسن؟

منم منتظر جواب دبیری ام اگه قبول بشم