2777
2789

یعنی از همون دوره عقد استارت خونه سازیش رو زد

چه مدت طول کشید تا خونش ساخته بشه !؟

اونایی بگن که پولشون آماده بوده 

چه سختی هایی تو مدت عقد داشتید 

دومادمون گف و اما ۱۴ساله  عمل نکرده

شوهر رفیقمم همینطور

و خعلیای دیگ ...

بهت میگم ک حتما حتما حتما تاکید کن تا ب حرفا عمل نکردی من ازخونه پدریم ب عنوان عروس قدمی برنمیدارم سمت زندگی باهات.

آیسل سابق😊،با دعاهای قشنگ شما من بلخره ب آرامش رسیدم خدایا شکرت❤....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دومادمون گف و اما ۱۴ساله  عمل نکرده شوهر رفیقمم همینطور و خعلیای دیگ ... بهت میگ ...

دقیقا. نباید به هوای وعده وعید عقد کرد. بگین بسم الله اول عمل کن بعد عقد کنیم

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

اگه پول کامل داره ۶ ماه خونه آماده میشه 

اگر نداره خورد خورد معلوم نیست کی ساخته شه 

اگه عقد نکردی بزار آشنایی بمونید تا خونه آماده کنه 

من خودم دوران عقد دوست ندارم چون عقد یعنی زن و شوهر واقعا معنی نداره جدا زندگی کردن خونه پدر مادر بودن 

آشنا بمون بزار خونه سریع آماده کن اگرم نمیتونه متوجه میشی 

برای این لحظه خوشحال باش، همین لحظه از زندگیت.
خب این زمینش رو خریده  می خواد بسازه

ساختن داریم تا ساختن 

پدرشوهر ابجیم توی‌سه ماه دو طبقه میسازه‌ولی یکی از خاله هام سه ساله هنوز نتونسته تکمیل کنه 

فقط زنده نباش .. زندگی کن|| برد من وقتیه که من به تو میبازم🕊♥️
دقیقا. نباید به هوای وعده وعید عقد کرد. بگین بسم الله اول عمل کن بعد عقد کنیم

قربون دهنت

پسرعموم گف س تا وسیله بامنه میبرمش دور 

ولی نبرد همونجا با عموم زندگی میکنن وسیلهارم یکی خرید 

شوهر یکی از دوستای دیگم گف عقد کنم میرم خدمت میام عروسی

ولی نرفته 

اصصصصصصصصصصصلا باید هرچی گفتن بگی محیا کن بعد بیا عقد

آیسل سابق😊،با دعاهای قشنگ شما من بلخره ب آرامش رسیدم خدایا شکرت❤....

شوهرم

البته پول اماده نبود و ماه به ماه با حقوقش   دوسال طول کشید

گفتی قلبت با منه اما یکی دیگه تو رو داره ..خوش‌به حالش پر و بالش شدی! دستاشو میگیری! خوش به حالت که توو بهترین حالِت هستی و.. براش میمیری!

تورو خدا برام دعا کتید بتونیم خونه بخرم صلوات بفرستید هرکی فرستاد براش حمد میخونم

من یک زن عاشقم با کلی رویایی دخترونه من به خاطر تو از همه ی ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یک  جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم برگردم عقب بازم تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میرنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه  تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم اما دلم به داشتنت گرمه مرد خوش خنده من تصمیم گرفتم که مهربون باشم باهمه پرخاشگری و ناامیدی و حرص خوردن رو بزارم کنار و مثبت فکر کنم و مثبت عمل کنم امیدوارم موفق شم