2777
2789

من تجربی بودم و میخوام تغییر رشته بدم‌..

دیپلم تجربی دارم... برای سوابق تحصیلی و امتحان نهایی باید چ کتاب هایی رو امتحان بدم؟؟ 

سلام ببخشید ی سوال داشتم پایه دوازدهم که خرداد امتحان های پایانیو دادی چند وقت بعدش اصل دیپلم رو گرف ...

نمیدونم یادم‌نیست من سال ۹۲ دیپلم گرفتم.... 

الان میخوام تغییر رشته بدم

کنکور بدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام 

اول میری سوابق تحصیلی میگیری 

می‌بری مدرسه درس های عمومی خط میخوره باید تخصصی ها رو بخونی 

میدونید چرا نیلوفر تو مرداب گل میده؟چون به همه ثابت کنه در بدترین شرایط هم میشه زیبا بودشاد بود، قوی بود و امید داشت🪷💕🥲
نمیدونم یادم‌نیست من سال ۹۲ دیپلم گرفتم....  الان میخوام تغییر رشته بدم کنکور بدم

پس باید بری بزرگسالان 

میدونید چرا نیلوفر تو مرداب گل میده؟چون به همه ثابت کنه در بدترین شرایط هم میشه زیبا بودشاد بود، قوی بود و امید داشت🪷💕🥲
خوب سوالم همینه..تخصصی ها شامل چی و چی هست؟

علوم و فنون .اقتصاد .عربی .جامعه شناسی...... 

تو نت بزن درس های تخصصی انسانی

سختن اینا واسه منی که رشتم تجربی بود ؟؟ اینم بگم من شاگرد ممتاز تجربی بودم 

فنون و فلسفه سخته بقیش باید حفظیات قوی داشت البته اینا براس نهایی هست برای کنکور بازم بهش درس اضافه میشه

من تجربی بودم ولی درسم عالی بود....بنظرت میتونم از پسش بربیام؟

منم شروع کردم عزیزم باید حفظیاتت خوب باشه و مفهموم رو بفهمی بنظرم علوم و فنون خیلی رو مخه