2777
2789
بشین همون تجربی بخون بری پرستاری چیزی‌ زبان میخوای برا چیت تو آموزشگاها میتونی یاد بگیری

میگن امسال تا ۴۰سال برا فرهنگیان میشه 

بعد ۱۰سال سخته برام فیزیک زیست و شیمی بخونم

ولی نخونده زبانم همیشه ۲۰بوده

کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،"          ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد))                                     عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا!  ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید""

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره باید دوباره دیپلم بگیری

ای بابا سخت شد که😑

کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،"          ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد))                                     عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا!  ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید""
میگن امسال تا ۴۰سال برا فرهنگیان میشه  بعد ۱۰سال سخته برام فیزیک زیست و شیمی بخونم ولی نخونده ...

فرهنگیان فک کنم خیلی سخت شده چون کار نیست همه دارن رو میارن بهش. تو بشین بخون درسای دبیرستان سخت نیست. همون تجربی امتحان بده

بنفشه🍃

فرهنگیان فک کنم خیلی سخت شده چون کار نیست همه دارن رو میارن بهش. تو بشین بخون درسای دبیرستان سخت نیس ...

تجربی رقابت هم شدیدتره اخه

اتفاقا دوستم این فکر انداخت تو سرم گفت بشین بخون تو میتونی و اینا

تو این سالا هم پشیمون بودم ک نخوندم واقعا

ولی میدونم استعدادم تو زبان 

الان ک این دوستان میگن دوباره باید عمومیا رو امتحان نهایی بدم،سختترشد برام

تا زمانی ک یادم میاد عمومیا بود تو زبان تغییرات امسال مخام بدونم؟ این دوستمون گفت عمومیا حذف شده!؟؟ ...

حذف کردن هی میگن برمیگرده باید اپدیت باشی تغییر زیاد میدن چندساله اموزش پرورش زوم کرده رو کنکوریا بدبخت

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.