سیمپسون_الدوله مدیر استارتر عضویت: 1401/06/08 تعداد پست: 842 عنوان چقد اشتباه کردم اونوقتی ک همسرم گفت دیگ نمیخاد کنکور بدی !قبول کردم😞😞😞😞 282 بازدید | 20 پست بچه ها دلم میخاد کنکور بدم ۱۰سال از تحصیلم میگذرهمیدونید کنکور زبان چجوریه؟فقط دروس عمومی؟کسی میتونه دراینباره کمک کنه بهماونموقع گف نخون ولی الان سختگیریاش کم شده،کاش بشه بخونمخیلی دوس دارم خودمو محک بزنم کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،" ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد)) عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا! ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید"" 1402/05/27 | 17:02 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
denizzzzzzzzzzz عضویت: 1402/02/29 تعداد پست: 2318 کنکور زبان فقط یه دفترچه اختصاصی زبان داره عمومی هارو حذف کردن
شارژم۱۵درصدبود عضویت: 1401/08/12 تعداد پست: 6447 نمونه سوالاش دانلود کن دستت میاد چی به چیه کنکورای سال قبل به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
سیمپسون_الدوله مدیر استارتر عضویت: 1401/06/08 تعداد پست: 842 کنکور زبان فقط یه دفترچه اختصاصی زبان داره عمومی هارو حذف کردن یعنی چی؟!شما کنکور زبان دادی امسال؟ کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،" ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد)) عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا! ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید""
سیمپسون_الدوله مدیر استارتر عضویت: 1401/06/08 تعداد پست: 842 رشته دبیرستانت چی بود؟ تجربی کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،" ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد)) عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا! ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید""
itsmina0_0 عضویت: 1401/05/21 تعداد پست: 3516 کنکور زبان فقط یه دفترچه اختصاصی زبان داره عمومی هارو حذف کردن عمومی هارو باید برای معدل بخونپ فقط زنده نباش .. زندگی کن|| برد من وقتیه که من به تو میبازم🕊♥️
سیمپسون_الدوله مدیر استارتر عضویت: 1401/06/08 تعداد پست: 842 نمونه سوالاش دانلود کن دستت میاد چی به چیه کنکورای سال قبل تا زمانی ک یادم میاد عمومیا بود تو زبان تغییرات امسال مخام بدونم؟این دوستمون گفت عمومیا حذف شده!؟؟درسته؟! کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،" ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد)) عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا! ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید""
denizzzzzzzzzzz عضویت: 1402/02/29 تعداد پست: 2318 یعنی چی؟! شما کنکور زبان دادی امسال؟ بله امسال دادمیعنی دفترچه عمومی که شامل (عربی دینی فارسی و...) بود حذف شدن فقط و فقط دفترچه اختصاصی زبان هستیه دفترچه دادن فقط سوالات زبان بودن
سطل_سحرآمیز عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 9114 تجربی بشین همون تجربی بخون بری پرستاری چیزیزبان میخوای برا چیت تو آموزشگاها میتونی یاد بگیری بنفشه🍃
سیمپسون_الدوله مدیر استارتر عضویت: 1401/06/08 تعداد پست: 842 عمومی هارو باید برای معدل بخونپ واقعا؟!😳خب من نظام قدیم محسوب میشم سال ۹۲دوباره باید بخونم یعنی؟ کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،" ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد)) عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا! ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید""
سیمپسون_الدوله مدیر استارتر عضویت: 1401/06/08 تعداد پست: 842 بله امسال دادم یعنی دفترچه عمومی که شامل (عربی دینی فارسی و...) بود حذف شدن فقط و فقط دفترچه اختصاص ... اوووووو😯چقد خوبسوالات درچ حدی بود؟ کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،" ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد)) عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا! ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید""
denizzzzzzzzzzz عضویت: 1402/02/29 تعداد پست: 2318 عمومی هارو باید برای معدل بخونپ منظورم این بود که دروس عمومی از دفترچه های کنکور حذف شدن اما تاثیرشون بازم هست که از طریق امتحانات نهایی به دست میاد
denizzzzzzzzzzz عضویت: 1402/02/29 تعداد پست: 2318 اوووووو😯 چقد خوب سوالات درچ حدی بود؟ امسال یکم سخت بود🥴