2777
2789
عنوان

سه رقمی شدم‌م‌م‌م‌م 😍🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 3286 بازدید | 127 پست
خیلی ممنونم اره حتما چرا که نه فقط ببخشید الان گوشیم ۱٪ شارژ داره شارژرم ندارم. ایدی ایتامم گذاشتم(h ...

عزیزم سرچت کردم ایدیت نیس درخواستمو قبول کن

♡내가 한 가지아쉬운 점은 코코아 우유가 떨어졌다는것 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم سرچت کردم ایدیت نیس درخواستمو قبول کن

درخواستارو میزنم بالا نمیاد نمیدونم چرا اینجوری شده😬 

مبگم توی پیامای شخصیت ایدیمو بفرست بعد کلید کن میاد. چون منم سرچ کردم سرچ نیومد 

در خانهٔ من، ابرازِ احساسات ، بوسیدن و در آغوش گرفتن ، مانندِ نفس کشیدن بدیهی و ضروری است 🤍

نه کنکور فرهنگیان رو میگفتن برا ازمون بعدی تا ۴۰ سال میتونن شرکت کنن ... دیگه نمیدونم تصویب شد یا نه

۴۰۲ تا ۴۰ساله اون کنکور فرهنگیان هنوز کامل قطعی نیست ولی خیلی احتمالش زیاده

در خانهٔ من، ابرازِ احساسات ، بوسیدن و در آغوش گرفتن ، مانندِ نفس کشیدن بدیهی و ضروری است 🤍

چرا فکر می کنید فرهنگیان الکی و همه قبول میشن و حتما تنبلا میرن فرهنگیان 🤣🤣😅 دوست من رتبه اش  ...

نه چون میخواستم کنکور بدم برم تربیت معلم تعجب کردم. ینی بتید سه رقمی بیارم؟؟ 

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸