2777
2789
عنوان

سه رقمی شدم‌م‌م‌م‌م 😍🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 3286 بازدید | 127 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم 🥰 ممنونم خیلی خوشحالم 🥲

💕❤️🎈

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈
اخه نوشته اونجا ☹️

عزیزم سهمیه ای که اونجا نوشته سهمیه مناطقه که همه دارن.😐 سهمیه پنج و بیست و پنج نداشتم نه خودم نه هفت طایفه ام😐

در خانهٔ من، ابرازِ احساسات ، بوسیدن و در آغوش گرفتن ، مانندِ نفس کشیدن بدیهی و ضروری است 🤍

سلام گلی بهت تبریک میگم کاملا مشخصه این رتبه نتیجه تلاش های زیادته🦋♥️ خسته نباشی 🥰 ی سوال دارم ب ...

سلام عزیزم ممنون🤍💙 اره حتما چرا که نه 😄

در خانهٔ من، ابرازِ احساسات ، بوسیدن و در آغوش گرفتن ، مانندِ نفس کشیدن بدیهی و ضروری است 🤍

افرین بهت تبریک میگم.  انشاءالله همون رشته و جایی که میخوای رو بیاری

ممنون خیر ببیینی🥰

برا آموزگاری هم همون فرهنگیان رو باید بیاریم؟ بعد راسته میگن شرایط سنی رو تا ۴۰ سال کردن برا فرهنگیا ...

ازه امسال ۴۰ساله اموزگاری مال ماده ۲۸عه … کنکور سراسری اموزش ابتدایی و دبیریه 

عزیزم میشع بیای خصوصی تو ک رتبت خوب بوده منو راهنمایی کنی من درسم خوب نیس چندتا سوال دارم 🙏🏻 در ض ...

خیلی ممنونم اره حتما چرا که نه فقط ببخشید الان گوشیم ۱٪ شارژ داره شارژرم ندارم. ایدی ایتامم گذاشتم(haghighatam) خواستی اونجا پیام بده حتما باهم حرف میزنیم

مبارک باشه عزیزم…استارتر ترمیم معدل هم کرده بودی؟

سلام اره تراز سوابقم ۸۸۷۰ 

خیلی ممنونم اره حتما چرا که نه فقط ببخشید الان گوشیم ۱٪ شارژ داره شارژرم ندارم. ایدی ایتامم گذاشتم(h ...

باشه عزیزم الان پیام میدم

♡내가 한 가지아쉬운 점은 코코아 우유가 떨어졌다는것