2777
2789
عنوان

چطوری با نسکافه در منزل پذیرایی کنم که خودشون باز کنن و آبجوش بریزن

| مشاهده متن کامل بحث + 1365 بازدید | 37 پست

چند نوع نسکافه بزار تو یه بانکه خوشگل که در نداشته باشه استوانه ای باشه 

طعم های مختلف مثلا قهوه فوری ترابیکا، مدلای مختلف آب جوش و بریز تو فنجون با قاشق و نعلبکی بده بهشون بعد نسکافه هارو تعارف کن

وزن شروع: 78/650، هدف اول:72🔒، هدف دوم:68🔒،هدف سوم :63🔒،هدف چهارم:58🔒هدف پنجم‌:55🔒(23کیلو کاهش وزن)، قد:168

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابجوش رو خودتون بریزین چنتا شاسه نسکافه هم تو ظرف بچینین بزارین رو میز هر کی بخواد باز میکنه برای خودش استفاده میکنه

اگرم هات چاکلت کافی میکس خواستین در خدمتم محصولات با کیفیت و عالی با تخفیف عالی که تا پایان امشب داریم میتونم براتون سفارش بزنم سایت نیوشا رو سرچ کنین انواع محصولاتمون براتون میاره

آبجوش ها رو بریز توی لیوانا بعد نسکافه ها رو هم بذار توی یه ظرف خوشگل دیگه همشو بذار توی سینی هرکی تعارف کن

البته اینکار بیشتر وقتی بهتره که مثلا چندمدل مختلفه کا اینجوری هرکی هرکدوم دلش میخواد رو برداره

اگر کلش یه مدله بهتره همون میزبان اماده کنه و بعد بیاره

یعنی فنجان خالی بیارید؟  چرا میخوای خودشون باز کنن و بریزن؟  اون مال وقتیه که چندتا د ...

هات چاکلت- نسکافه و کاپوچینو بنظرت کافیه برای این کار؟

خدا جونم خودت مواظب نی نی جونم باش 🌺لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم🌺

میتونی بسته های نسکافه رو به صورت عمودی بچینی داخل ظرف استوانه ای شکل و آب‌جوش هم توی قوری روی پایه های وارمر دار  فنجون هم بذار توی سینی بغلشون

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

آبجوش ها رو بریز توی لیوانا بعد نسکافه ها رو هم بذار توی یه ظرف خوشگل دیگه همشو بذار توی سینی هرکی ت ...

بنظرت پرطرفدارترین دمنوش کدومه؟

خدا جونم خودت مواظب نی نی جونم باش 🌺لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم🌺
هات چاکلت- نسکافه و کاپوچینو بنظرت کافیه برای این کار؟

اینا تقریبا تو یه رده ان 

دمنوش های اماده تی بگ هستن با طعم های

زنجبیل 

چای سبز 

چای ترش 

و ....‌

اینطوری بذار در کنار اون کافی میکس ها 

اخه خیلی سلیقه اییه من خودم قهوه با کافی میکس و هات چاکلت سفید و قهوه ایی خیلییییی دوست دارم😂

حواسم نبود گفتی دمنوش

بین دمنوشا من اونایی که ترش مزه هست و دمنوش بلوبری به نظرم خیلی خوبه

اما باز سلیقه اییه