2777
2789
عنوان

باردارم، حالم خوب نيست😓

| مشاهده متن کامل بحث + 1472 بازدید | 105 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و دقیقا حس میکنم لگد میزنه... میشه بگید کسی ک توی ۵ ماه هست چطوریه علایم هاش ؟؟؟  🥺  شک ...

عزیزم پنج ماه کلی شکم میاد بالا پریود قطع میشه مدام درد کمر زیر شکم ورم صورت و دست پا داری نه اینکه مثل بقیه روزا باشی ک پنج ماهت هم باشه 

خدایا امیدمون رو نا امید نکن🥲
خواهش میکنم، ماه اول درد شدید کمر و شکم داشتم، جوری که فک میکردم دارم پریود میشم، میرفتم چک میکردم م ...

بعد توی ۵ ماهگی میتونستی شکمتو بدی داخل؟؟؟ ینی اینکه شکم اورده بودی و سفت شده بود یا ن راحت میدادی داخل شکمتو؟؟ 

و دقیقا حس میکنم لگد میزنه... میشه بگید کسی ک توی ۵ ماه هست چطوریه علایم هاش ؟؟؟  🥺  شک ...

ببین من حاملم چن وقت پیش حس کردم بچم داره تکون میخوره چقدم ذوق کردم .وقتی رفتم سونو بچه کلا زیر شکمم بود اون قسمتی ک تکون حس میکردم اصن نبود

ببین سه ماهه اول اینجوریی ولی تو سه ماهه دوم شارژی

بعدشم خداروشکر کن یه جوجه فنچ داره تو وجودت رشد میکنه من خودم الان سه ماهه دومم تموم کردم بخدا یه سوزش معده هایی دارم ولی ب این فک میکنم اون فقط سالم و صحیح خداوند بهم تحویلش بده 

بعد توی ۵ ماهگی میتونستی شکمتو بدی داخل؟؟؟ ینی اینکه شکم اورده بودی و سفت شده بود یا ن راحت میدادی د ...

من الان توی هفت ماهم، میتونم شکمو داخل بدم، زیاد نه، کمی، چطور مگه؟