2777
2789

کسی هست؟ تنهام یا تو دنیای واقعی راحت نیستم به کسی بگم

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو گلم کدوم شهری؟

به عمق و آخر هرچیزی فکر میکنم و همیشه واقعیت رو میگم میدونم همیشه گفتن واقعیت تلخه و کسی دوس نداره بشنوه......ببخشید اگه تلخم🙁🙁🙁                                وقتی با حرفام به کسی کمک میکنم حس آرااااامش عمیقی بهم میرسه 

من ۳۰ ساله ام. متاهلم ولی تنها، با شوهرم هیچ رابطه عاطفی ندارم. بعضی وقتا دلم یکیو میخواد که راحت باهاش حرف بزنم

بگو عزیزم 

دلم گرفته. جمعه ها شوهرم خونست بدتر جو خونه سنگین و زننده میشه‌. میره تو گوشیش تا شب. وسطا فقط سرویس میره و غذا میخوره

چی بگم عزیزم اگه کاری از دست ما بر میاد بگو حرف بزن  من ۳۹ سالمه متاهلم

فقط سبک میشم

خیلی پشیمونم که عجله کردم برا ازدواج، کاش وامیستادم حداقل یه آدم معمولی و نرمال میومد

دلم گرفته. جمعه ها شوهرم خونست بدتر جو خونه سنگین و زننده میشه‌. میره تو گوشیش تا شب. وسطا فقط سرویس ...

حداقل میتونم بگم ۶۰تا۷۰درصد با شما همدردن 

اینکه اقایون عموما افسردگی دارن و  بصورت کم حرفی وبی تفاوتی بروز میدن تقریبا دیگه عادی شده 

فقط سبک میشم خیلی پشیمونم که عجله کردم برا ازدواج، کاش وامیستادم حداقل یه آدم معمولی و نرمال میومد

دیگه انتخاب رو کردی دیگه الان غصه اینکه عجله کردم چی رو عوض میکنه 

بین خودمون باشه منم خیییلی این جمله را با خودم گفتم 

اما دیگه قبول کردم قسمتم این بوده عجله ام نمیکردم اگه قسمتم همچین ادمی بوده اخرش هر زمانی ام میشد همین مدل مرد گیرم میومد