سلام بچه ها من از اول به بچم مولفیکس میبستم الآن یکسالشه جدیدا سمت خط هفتی مولفیکس و پشت باسنش مثل جوش دونای قرمز زده داره بیشترم میشه یه بار بچگی واس ادرار سوختگی بردم دکتر گفت به جای کالاندولا،آیروکس محافظ پای بچه بزنم خیلیم پماد بهتری هست نسبت به کالاندولا ولی این دونارو خوب نمیکنه کسی تا حالا با چنین چیزی مواجه شده؟میخوام ببرم دکتر ولی گفتم بپرسم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بله من از مادر بزرگ خدا بیامرزم شنیدم دخترم ک بچه بود چند بار اینکارو کردم اب رو اتش بود .بعدش پماد کالاندولا از اون کوچکا ک زرد هست پماد بگیر خیلی خوبن اونا ک پمادش سفیده بدرد نمیخورن.
چربی گوسفندو بسوزونی رو گاز سوختشو بجای سوختگی بچه بمالین .خوب میشه یه روش قدیمی هست ولی خوبه ...
ولی من از روسای قدیمی ترس دارم یه بار دکتر بهم گفت بچه رو دست مامان بزرگ ندید لونا علمشو ندارن به قول ما ترکا اُن دنه دوغوب اُن دنه بوغوب😅 یعنی ده تا زاییده ده تا خفه کرده😅
عهه خب دکتر نبردی عزیزم؟ان شاءاللّه که زودتر خوب بشه🤲🏻🥺❤️
عزیزم اون دونا بخاطر اینکه کامل خشکش نمیکنی قارچه من بچم اینجور بود ازونموقع کامل خشکش میکنم یا میزارم هوا بخوره یا با سشوار مسافرتی ازین ضعیفا بهش یه باد میگیرم خشک میشه تاحالا دیگه دونه نزده مال پوشک اینا نیست