2777
2789
عنوان

ادرار سوختگی بچه

578 بازدید | 29 پست

سلام بچه ها من از اول به بچم مولفیکس میبستم الآن یکسالشه جدیدا سمت خط هفتی مولفیکس و پشت باسنش مثل جوش دونای قرمز زده داره بیشترم میشه یه بار بچگی واس ادرار سوختگی بردم دکتر گفت به جای کالاندولا،آیروکس محافظ پای بچه بزنم خیلیم پماد بهتری هست نسبت به کالاندولا ولی این دونارو خوب نمیکنه کسی تا حالا با چنین چیزی مواجه شده؟میخوام ببرم دکتر ولی گفتم بپرسم 

منم درگیرشم هر چی بگم زدم فایده نداره بچه داغون شده 

برا اینم اول جوش بود الان اون جوش هاهم ساییده شده خون میاد😔

(اللهم صل علی محمد و آل محمد) برای خوشبختیم و موفقیت دخترنازمامان دعا کنید❤🌹
منم درگیرشم هر چی بگم زدم فایده نداره بچه داغون شده  برا اینم اول جوش بود الان اون جوش هاهم سا ...

عهه خب دکتر نبردی عزیزم؟ان شاءاللّه که زودتر خوب بشه🤲🏻🥺❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عهه واقعا

بله من از مادر بزرگ خدا بیامرزم شنیدم دخترم ک بچه بود چند بار اینکارو کردم اب رو اتش بود .بعدش پماد کالاندولا از اون کوچکا ک زرد هست پماد بگیر خیلی خوبن اونا ک پمادش سفیده بدرد نمیخورن.

خدایا شکرت...
چربی گوسفندو بسوزونی رو گاز سوختشو بجای سوختگی بچه بمالین .خوب میشه یه روش قدیمی هست ولی خوبه   ...

ولی من از روسای قدیمی ترس دارم یه بار دکتر بهم گفت بچه رو دست مامان بزرگ ندید لونا علمشو ندارن به قول ما ترکا اُن دنه دوغوب اُن دنه بوغوب😅 یعنی ده تا زاییده ده تا خفه کرده😅

عهه خب دکتر نبردی عزیزم؟ان شاءاللّه که زودتر خوب بشه🤲🏻🥺❤️

عزیزم اون دونا بخاطر اینکه کامل خشکش نمیکنی قارچه من بچم اینجور بود ازونموقع کامل خشکش میکنم یا میزارم هوا بخوره یا با سشوار مسافرتی ازین ضعیفا بهش یه باد میگیرم خشک میشه تاحالا دیگه دونه نزده مال پوشک اینا نیست

خداکنه 🤕شبا تا صبح بازه روزاهم همش میشورم تو آبه خیلی بهتر شده دیگه خون نمیاد

بچه‌من اصلا نمی‌ذاره پوشکش کنم همش در حال ورجه ورجه کردنه پارسال که کوچولوتر بود راحت باز میذاشتم ولی الآن اصلا نمیشه

ولی من از روسای قدیمی ترس دارم یه بار دکتر بهم گفت بچه رو دست مامان بزرگ ندید لونا علمشو ندارن به قو ...

پس نزن اگه میترسی .پمادت از اون کوچکا ک تیوپش نارنجی و سفیده و پماده زرده بزن خیلی خوبن وقتی میشوری خوب خشکش کن پماد بزن

خدایا شکرت...