2777
2789
عنوان

شاغلا بیاین

116 بازدید | 10 پست

سلام من می‌خوام برم رشته های بدون کنکور به نظرتون کدوم رشته خوبه؟

طراح جواهرات،کاردانی مامایی

طراحی لباس،مهندسی پزشکی 

طراحی صنعتی،مهندسی کامپیوتر 

مهندس پزشکی ،مدیریت بازرگانی ،هتلداری

رشتم تجربه ،درامد و بازار کار برام خیلی مهمه

مهندسی کامپیوتر

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از تجربی بدون کنکور میشه رفت ؟

بله

دانشگاه ازاد

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

کدومش حقوقش بیشتره

طراحی لباس و جواهرات تو بازار آزاد باید بری سراغش ولی مدیریت بازرگانی تو آزمونهای استخدامی و آخر سر یه کار دولتی براش پیدا کنی.

کار آزاد(طراحی لباس و جواهرات) حقوقش از دولتی بیشتره ولی کار دولتی هم بیمه داره هم تضمینی برای آینده اس.

به نظر شما دولتی بهتره یا آزاد

جواب این سوال به علاقه فرد هم بستگی داره.من خودم دولتیو ترجیح میدم ولی اگه دوست داری در آینده مهاجرت کنی طراحی لباس و جواهرات هم خوبه البته اگه مدرکش فنی حرفه ای باشه.چون فنی حرفه ای مدرک بین المللیه.