2777
2789
عنوان

میخوام کلینیک زیبایی بزنم!!!!

6970 بازدید | 22 پست

عموم پزشک عمومی و سن و سال داره

میخوام بهش پیشنهاد بدم مجوز و مدارک از ایشون سرمایه گذاری و ارائه خدمات و مخارج از من ۳۰ به ۷۰ 

خدماتی مثل فشیال تخصصی،پروتئین تراپی مو،لیزر موی زائد ،لیزر رفع تیرگی ،بوتاکس و احتمالا در آینده دستگاه های لاغری هم بیارم

بنظرتون این سرمایه گذاری درست؟

به نسبت این هزینه که میکنی درآمد هم خواهد داشت؟؟؟

شما چقدر درماه برای این خدمات هزینه میکنید؟

از سال۹۸ عضوم این کاربری پنجمم این بار با شماره مادرشوهرم اومدم😂😂😂

درآمدش عالیه 

ولی سرمایه ی زیادم میخواد

برای کسی که میفهمدهیچ توضیحی لازم نیست وبرای کسی که نمیفهمدهر توضیحی اضافه است...آنانکه میفهمندعذاب میکِشندوآنانکه نمیفهمندعذاب می دهند...مهم نیست چه "مدرکی" دارید..مهم این است که چه "درکی" دارید...کلماتی که از دهانِ شما بیرون می آیدویترینِ فروشگاهِ شعورِ شماست..پسوای بر جمعی که لب رابی تامل وا کنند چرا که کم داشتن و زیاد گفتن مانند نداشتن و زیادخرج کردن است!پس نگذارید زبانِ شمااز افکارتان جلو بزند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درآمدش عالیه  ولی سرمایه ی زیادم میخواد

با سرمایه ش مشکلی ندارم میتونم جور کنم

نگران جذب مشتریم که کار میکنه یا نه

سی درصد بدی ب عمو‌ بخاطر مدرک 

باید پزشکم بیاری اون ک زیر شصت هفتاد درصد ابدا قبولنمیکنه  خودتون بدون مدرک ک‌نمیشه اینکارارو انجام بدین اینجوری ب صرفه نیست 

مگراینکه پزشک بیارین با اون توافق کنین مدرک عمو رو بی خیال

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
سی درصد بدی ب عمو‌ بخاطر مدرک  باید پزشکم بیاری اون ک زیر شصت هفتاد درصد ابدا قبولنمیکنه   ...

اونارو خودم دوره هاشو میرم انجام میدم

به جز بوتاکس و فیلر که عموم اگه بتونه دوره هاشو بگدرونه انجام بده اگه نه که کلا انجام ندیم

منم یکی از همکارای قبلیم زده با ی پزشک پوست و مو 

دستگاه لیزر هم داره 

در آمدش خوبه 

فشیال و هایفو و اسید تراپی و همه چی انجام میدن 

بوتاکس فیلر و ..

شده آيا كه غمي ريشه ب جانت بزند ....
زیرچشم..داغونه چشام

زیر چشم زیاد خطرناک نیست دماغ و لب خطرناک که باید پیش پزشک خیلی عالی بره خدایی نکرده نکروز نده

هرکدوم رضایت مشتریش بیشتر و با انصافتر برو

اونارو خودم دوره هاشو میرم انجام میدم به جز بوتاکس و فیلر که عموم اگه بتونه دوره هاشو بگدرونه انجام ...

اره دیگه اگه عمو هم بیاد کارکنه میشه 

اما تو‌کلینیک‌اگه کاری انجام بشه باید توسط  پزشک انجام بشه وگرنه جرمه درسته خیلی جاها انجام میدن اما ممکنه کسی گزارش بده و درد سر بشه پزشک باید تو‌کلینبک حضور داشته باسه همیشه

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
منم یکی از همکارای قبلیم زده با ی پزشک پوست و مو  دستگاه لیزر هم داره  در آمدش خوبه  ...

اره منم اینو میخوام

تو شهرماهم زیاد اشباع نشده و فکرمیکنم خوب کار کنه

اره دیگه اگه عمو هم بیاد کارکنه میشه  اما تو‌کلینیک‌اگه کاری انجام بشه باید توسط  پزشک ان ...

عموم ساختمان پزشکان داره

واحد روبه رو مطبشو من بگیرم خودشم تو مطب

چون مراجعه کننده خانوم خب نمیشه اقا برای خانوم لیزر انجام بده که

من پرسیدم فقط مدرک پزشک باشه کافیه خدماتو میتونی با گذروندن دوره انجام بدی

عموم ساختمان پزشکان داره واحد روبه رو مطبشو من بگیرم خودشم تو مطب چون مراجعه کننده خانوم خب نمیشه ...

درسته منم طبق تجربه خواستم کمک‌کنم  لیزرو‌ک اپراتور خانم‌انجام میده اما اگه پزشک‌نباشه تو کلینیک ب هر دلیلی پلمپ میکنن 

موفق باشین

اره منم اینو میخوام تو شهرماهم زیاد اشباع نشده و فکرمیکنم خوب کار کنه

اگه تو شهرتون کم باشه بیشتر هم در آمد داره 

خواهر همین همکارمم مثل همین ی شهر دیگه زده گفت شبی ۲۴ میلیون درآمدشه

شده آيا كه غمي ريشه ب جانت بزند ....