2777
2789
عنوان

تبعیض پدرومادرم بین بچه ها و نوه ها

188 بازدید | 11 پست

ما۶تا بچه ایم ۴تا دختر ۲تا پسر..پنج تامون متاهل و بچه داریم..مامان بابام همیشه بین ما دخترا و پسرا فرق میذاشتن..همیشه پسر دوست بودن ..حالا این وسط بین پسرا هم فرق میذارن پسر و عروس بزرگه رو بشدت میپرستن و بازم بین دخترا هم فرق میذارن..منو همیشه دوس نداشتن یا تو جمع تحقیرم میکردن واسه همین شدم ی آدم بی اعتماد بنفس و منزوی..الان تبعیصاشون ب نوه ها هم رسیده ۶تا نوه پسر و ی دونه دختر داریم..اون دختر مال منه..اون ۶تا پسر هم تقریبا تو ی رنج سنی هستن..حالا دختر من یکی ی دونست میخوانش ولی بین پسرا بازم فرق میذارن یعنی پسرای برادرمو بیشتر از پسرای خواهرام دوستدارن.. مثلا دیشب تولد برادرزادم بود بابام ی کارت هدیه پونصدی داد بهش در حالیکه ب بقیه پسرا چیزی نداد و من غم رو تو نگاه خواهرزاده هام دیدم اخه بچن همشون کلاس دوم سوم دبستانن..قلبشون میشکنه..یا ب دامادا خیلی تیکه میندازن ولی شوهر من اینقد بزرگواره ک هنوزم ب شدت احترام میذاره ی بار خواهرم گفت اگه من زیر کتک شوهر له بشم برنمیگردم ب خونه پدر

بعد من یکی از خواهرزاده هامو بغل کردم بوسیدمش گفتم میدونی من عاشقتم و تو بهترین پسر دنیایی دیدمدخندید یکم خوشحال شدم کلی بوسش کردم چون قلب منم با این صحنه ها خیلی شکست

مث خونواده ی من

گفتار نیک، کردار نیک، پندار نیک. اگر به این سه ایمان داریم و عمل می‌کنیم فارغ از هر دین و نژاد، انسانیماگر نه با سجده بر هیچ سنگ و مزاری، مردم و کشور بهتری نخواهیم داشت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدیمی ان و با افکار قدیمی 

پدربزرگ پدری من نه دختراش دوست داشت نه بچه هاشون 

من یادمه فقط من و برادرم😵‍💫

کلا پسردوست بود من هم شبیه مامانم بودم قیافه و اخلاقم باهاشون متفاوت بود دوستم داشت خیلی

کلی سفرای خارجی میرفت 

چمدون چمدون سوغات می اورد 

بعد یادمه مثلا من ۴-۵ سالم بود میگفت این چمدون کلا برای مهتاب که بزرگ شد 

اونوقت بقیه هیچی 

مامانم زن خوبی بود با مادرشوهرش 

میرفتن باز میکردن 

به بقیه هم سدغات و هدیه میدادن 

اما هیچوقت هیچوقت

ندیدم حتی سرشون یه دست بکشه

ولی من و داداشم کلا تو بغلش بودیم و دست و پاش 

باز برا ما برعکس شوهرم اینا سه تا پسرن ی دختر  دختر رو سرشونه پسرا هیچی

اینا هم افراطی ان