2777
2789
عنوان

چکار کنیم ملت از ما بکشن بیرون

657 بازدید | 59 پست

سلام من سال قبل رفتم سرکار، حراست همون روز اول بهم گفت از زندگی خصوصیت چیزی به همکارا نگو، ولی همکارام سوالایی میپرسیدن و از من جواب میخاستن مثال این که متاهل م یا مجرد، بچه دارم یا ندارم،دیگه نمیشد جوابی ندم، اما از پارسال تا الان مدام بهم میگن چرا بچه نداری؟! گفتم چون شوهرم بیماره، باز از من نمیکشن بیرون.. یکی از همکارام آبرو برام نذاشته جلو همه میگه این پیشگیری میکنه آخرش نازایی میاره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا این هیچ. من وقتی میرم سوپرمارکت انگار بازپرسی میرم.  چرا سر کار نمیری. چرا فلان نمیکنی. چر ...

خب سوپری رو میشه نرفت مثال میشه رفت ی سوپری دیگه اما سرکارم رو نمیتونم نرم،  

گ و ه خورن؟

اول صبحی به اعصابت مثلث باش...

ولی استارتر گرامی جوری جواب بده که حرفی نمونه...حاری من هشت ساله ازدواج کرده،هرکی ازش درباره بچه بپرسه میگه نمیخوایم چون شرایطشو نداریم فعلا.هرکی هم نصیحتش،کنت فقط،لبخند میزنه وجوابش هم نمیده

پارسا پسرمامان😍
من یجایی رفته بودم میگفتن جلوگیریت چیه ؟ شوهرت کجاکارمیکنه ؟کی میره ؟کی میاد؟چقد حقوق میگیرع؟ کلی ...

ازمنم اینا رو پرسیدن😑 تازه میپرسیدن گپدرشوهرت پولداره یا نه، خونشون چند متره