2777
2789
قشنگی و معلومه هنوز بچه ای مرد هم تو سایت هست حواست باشه

یاد اون مرده افتادم که از سال ۹۲ فکر کنم کاربریش رو با عنوانه خانم حفظ کرده بود بعد همه تاپیک هاش درباره چاقی بود زن های ساده هم عکس شکمشون رو میفرستادن تا کمکشون کنه بیچاره ها نمی دونستن که مرده و گوشیش پره عکس شکمه زن ها بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاد اون مرده افتادم که از سال ۹۲ فکر کنم کاربریش رو با عنوانه خانم حفظ کرده بود بعد همه تاپیک هاش در ...

وایییی 

آخه آدم چقد مریضه که با شکم تح.ریک میشه 🤣

دختر قد بلندم😁 اینجا قراره با مهربونی صحبت کنیم 💕آدما به اندازه کافی بد این دنیا رو دیدن دل همو نشکنیم 👀🤗
یک سال از من کوچیک تری هرکس منو میبینه فکر میکنه من دانشجو سال آخر لیسانسم البته جسم بزرگه برای همین ...

منم ۱۷ سالمه بخاطر قد بلندم فک میکنن دانشجو سال اخرم😂🫠

دختر قد بلندم😁 اینجا قراره با مهربونی صحبت کنیم 💕آدما به اندازه کافی بد این دنیا رو دیدن دل همو نشکنیم 👀🤗