2777
2789
عنوان

متنفرم از مامانم متنفر

268 بازدید | 13 پست

مامانم از اونجایی ک من فهمیدم دقیق میشه شب یلدا ک گوشیشیو داده بود عکس ینفرو ببین وقتی عکسو دیدم از صفحه چت اومدم ببرون دیدم ی مخاطب اسمش بودپیام داده باز کردم دیدم طرف گفته فدات بشم مامانم در عوض گفته بود خدا نکنه و فقط این دوتا پیام بود و پیامای قبلش پاک شده بود

حدود دوهفته باهاش حرف نزدم و کارم شده بود گریه و زاری بد رفتاری باهاش فک کنم  تورق ک دیگه تا مرز دلرو خوردن و خودکشی هم رفتم خودشم فهمید ک پیامو دیدم 

خلاصه بعد یک ماه دیگه بیخیال شدم گفتم ب من ربطی نداره و زندگیه خودشه مامانم اصلا روز خوش ندیده گفتم ک دیگع من اذیتش نکنم

مامانم دلش نمیخواسته با بابام ازدواجه کنه و بچه بوده  بابام اختلاف سنی زیادی باهاش داشت بعد اینم ک ازدواج کردن مامان بزرگمو و اینا میشه گفت کلی اذیتش کردن کار کشیدن ازش خلاصه گذشت سال ۹۸ بود ک بابام فوت شد وما دیگه ب خاطره ی مشکلات دیگه سر ارثو میراث کلا با خانواده پدری قطع رابطه کردیم 

پدرم ی ادم خسیس و اعصبانی با این وضعش عالی بود ولی مامانم کار میکردو خرج مارو میداد

ی سال بعد این ماجرا وقتی پدل  دستت مامانم  رسید و اینا ... کلا رفتار اخلاق نوع فکر کردنش عوض شده ادمی ک من می‌شناختم انگار نیس ادمش ک نماز میخوند باور کنین الان حتی یادشم نیس  ادمی ک ب خودش نمیرسید الان گیر داده میخوام بینمیو عمل کنم سر ب بحث های چرتو پرت میزاره از خونه میره تمام شبو روز گوشی دستشه با اون وضع بدی ک داشتیم خونه مامانم همیشه تمیز بود الان نمیشه ب خونه نگا کرد الان سر ی چیزی بحث کردو رفت بیرون اومد گفت ک دارم با دوستم(دختره) میرم روستا شاید نیام شبم واسم لباس بیار.

من کنکوریم و سره کوچیک ترین چیزام ناراحت میشم و سردرد میگیرم نمیتونم درس بخونم الان من مطعنم ک پیش دوستش نیس و از این میترسم ک طرفی ک باهاش توی رابطس متاهل نباشه ک واقعا هیچ وقت نمیبخشمش از ی طرفیم من دانشگاه قبول بشم  و بیان تحقیق اگه کسی متوجه بشه و اینو بگن مطعنن رد میشم ب جایی رسیدم ک دیگه هیچ کاری از دستم بر نمیاد شبو روز فقط دارم ب کشتن خودم فک میکنم ک هم مامانم از دستم راحت بشه هج خودم خلاص بشم

والا دوره زمونه برعکس شده 

بهش بگو اگه واقعا میخوادت خب بیاد جلو این کارا چیه 

فقط اسی ببخشید معذرت می‌خوام خندم گرفت 🥲

یه صلوات همینجوری بدین،اون دنیا نیاز میشه :)                                                                                                               اینجا اگه با نظرشون مخالفت کنی از نظر اونا افغانی هستی پس ببین و رد شو   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا من خودمم با ازدواجش مشکل ندارم

آره خب شرایط سختیه واقعا انشاءالله که درست بشه 

خواهر برادر نداری ؟

یه صلوات همینجوری بدین،اون دنیا نیاز میشه :)                                                                                                               اینجا اگه با نظرشون مخالفت کنی از نظر اونا افغانی هستی پس ببین و رد شو   

دوستان مادرش حق زندگی دارن درست 

ولی تو این سن واقعا دوست شدن کار اشتباهیه ایشون دیگه بالغ شدن خب 

مادرت مجرده بیچاره از جوونیش که هیچ خیر و لذتی نبرده الانم باید به شما جواب پس بده ، چیکارش داری اون ...

من مشکلی ندارم ولی اگه یکم تحمل میکرد من تا سال بعد مطعنم قراره برم ی شهر دیگه اون موقع خودشم راحت تر بود منم از اون نگرانم ک متاهل باشه

ی خواهر  بزرگتر

به ایشون نمیتونی بگی باهاش حرف بزنه

من بگمم فک میکنه الکی میگم و برای این ناراحتش نکنه اگه حق با منم باشه همیشه پشت اونه

اخی شرایط خیلی سخته واقعا