2777
2789
عنوان

رشد سریع مووووووو

69 بازدید | 5 پست

سلام 

من موهام خیلی خوب بود تقریبا داشت می رسید به باسنم ک یهو موخوره افتاد به جونش منم خیلی جدی نگرفتم اما بعد دوسال اوضاع خراب شد موهام بشدت ریزش گرفت و موخوره هام شدید شد الان موخوره هامو گرفتم خیلی کمشون کردم ولی موهام خیلی کم پشت شده و الان رسیده ب نصف کمرم 

روغن ارگان و سرم سریتا و هر دو هفته ماسک مو خونگی و روغن زیتون هم میزنه ولی خب تاثیرش خیلی زیاد نیست

میخام برم ازمایش بدم اما نمیدونم چ ازمایشی بدم ک بفهمم چ چیزی تو بدنم کمه ک موهام رشدش اینجوریه هم اینکه من کم خونی دارم ولی الان یکماه قرص اهنمم هر شب میخورم

ولی موهام خیلی خشک شده با اینکه ماسک مو گیاهی تو حمومم میزنم 

تو رو خدا ی راهکاری بدیننننن من قبلا هیجی نمیزدم ب موهام خیلی خشگل و بلند بود همه تعریفشو میکردن الان ک اینطوری شده دارم دق میکنم😔💔

به‌مآه‌می‌مانی‌در‌برکه‌نزدیک‌و‌از‌آسمان‌دور .

موخوره هاتو چطور گرفتی؟ کوتاه کردی نوک موهاتو یا دونه دونه نشستنی گرفتی؟

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    
موخوره هاتو چطور گرفتی؟ کوتاه کردی نوک موهاتو یا دونه دونه نشستنی گرفتی؟

دونه دونه مادرم برام نوک موهامو گرفت بیشترشم کوتاه کردم یکمشم خودم گرفتم خیلی خیلی کم شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی کن موهات بیشتر بافته باشن

حتما ته موهات مرطوب باشه مثلا بعد حموم سرم بزن 

قبل حمام ساقه موهاتو روغن تراپی کن و کف سرت تونیک هیرفرند بزن ، در مورد تونیک تحقیق کن و اصولی بزن، مواد داخلشم کاملا گیاهی هست و مضر نیست 

همین تونیک رشد موهارو زیاد میکنه و ریزش مو رو خیلی کم

میتونی ی مکمل مو هم بخوری 

داخل حمام ماسک مو بزن بعد حمام ویتامینه مو و سرم مو

کف سرتو فقط شامپو بزن اونم با شامپو مورینگا مدل روغنش 

و....

اینا نکاتیه ک ب من کمک کرد 

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    
سعی کن موهات بیشتر بافته باشن حتما ته موهات مرطوب باشه مثلا بعد حموم سرم بزن  قبل حمام ساقه م ...

من تموم اینارو رعایت میکنم تونیک سریتا گرفتم که تجویزه دکتره 

سرم مو هم میزنم موهامم همیشه روغن ارگان میزنم ماسک مو بدون سولفات گیاهی هم برای داخل حموم میزنم قبل اینکه برم حموم هم یه ماسک مو با ژل الورا و مایونز و روغن زیتون میزارم یکساعت بمونه

موهامم با شونه چوبی شونه میزنم بیشتر اوقات هم میبافمشون

با این حال اگه اینارو نزنم خیلییی خشک میشن در صورتی ک قبلا اصلا اینطوری نبود 

من تموم اینارو رعایت میکنم تونیک سریتا گرفتم که تجویزه دکتره  سرم مو هم میزنم موهامم همیشه روغ ...

مایونز میزنی ب موهات😐؟ تا اونجاییکه میدونم خوب نیست 

کلا نباید ریشه موهاتو چرب نگه داری

فقط ساقه با روغن نارگیل یا آرگان اینا چرب کن  

همون تونیک ک بهت معرفی کردم بزنی کف سرت بهتره از نظرم. باز خود دانی♡