2777
2789
عنوان

شما از زندگی راضین😨😨😨😨

1151 بازدید | 108 پست

چرا باید آدما موقعیتشون فرق  کنه؟چرا یکی خوشبخته یکی نه! یکی شاده یکی بدبخت! 

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا بدبختی نباشه که خوشبختی معنا پیدا نمیکنه 

بعضیا انگار فقط بهر تماشای جهان اومدن 

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))
تا دو ماه پیش که خیانت رو متوجه نسده بودم خوب بود ولی دیگه الان نرمال نیست حالم گاهی خوب گاهی بد

خیلی سخته دعوت ب این دنیا

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤

آره بدک نیست اوضاعم راضی ام، ولی دلم میخواست بهتر از این بودم، کلا انسان اینجوریه هر چی داشته باشه بیشتر میخواد، همین ایلان ماسک ببین پولدارترین بشر ولی هنوز آرزوهایی داره که تحقق پیدا نکردن. 

راضی که نیستم ولی بیشتر از این زورم نمیرسه. جنگامو دارم میجنگم حرص بیشتر از این نیاز ندارم

منم هر روز میجنگم نتیجه.هیچ

خداروشکر راضیم 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
نه نه نه 

چرا

خداروشکر راضیم 

خداروشکر ایشالا همیشه همینطوری باشه