2777
2789

من الان ۲۰ سالمه شوهرم اعتیاد داره خانوادش میدونن تاحالاهیچ کمکی نکردن فقط میگن بچه بیار خوب میشه ولی باباش هم  کهاعتیاد داره انقدررررررر الان اخلاق و رفتارش بده نمیدونم چرااینطور بهم میگن  شوهرم اصلااخلاق نداره درطول ماه شاید یکی دوبار اونم با گریه منو بیرون ببره نمیذاره تنهایی جایی برم یا دورهمه دوستام خط کشیدم نمیدونم چرا نمیرم اخه یه ترسی هست تو وجودم یکش اینه زن بابا دارم وقتی بچه بودم مامانم فوت شد زن بابام خیلی رواعصابه از اینا که همش میخواد دخالت کنه وعقاید با من نمیخونه نمیدونم چیکار کنم هیچ جا ندارم تواین دنیا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیکات ک هم همش دنبال بچه دارشدنی واقعا سهم تو از این دنیا میخوای یه ادم معتاد ویه پدرمعتادباشه بخاطربچت هی تحمل بکنی نکن خواهر

خواهرمن شوهرش معتاد نبود ولی یه اشغال بود با یه بچه میخاد طلاق بگیره

تاپیکات ک هم همش دنبال بچه دارشدنی واقعا سهم تو از این دنیا میخوای یه ادم معتاد ویه پدرمعتادباشه بخا ...

آخه  میترسم زندگی که بعداز اینجا قرار داشته باشم بدتر باشه دیگه خستم

آخه  میترسم زندگی که بعداز اینجا قرار داشته باشم بدتر باشه دیگه خستم

بنظرم بچه ای نترس مطمعن باشه یدونه بچه رو تا اخر عمرت ک باشه گیرت میاد من این چیزارو صدبار به خواهرم گفتم وواقعا اعصابم نمیکشه زیاد توضیح بدم

فقط میگم نکن باخودت بزار بیینی دوسه سال این اقا ادم میشه یا همین اول راه بیین چطور میشه

جوونیت حیف عزیزم بایه معتاد

خودت میتونی درس بخونی بری سرکار 

بخدا سنت الان جون میده برا درس دانشگاه وبعد کار