2777
2789
عنوان

واحد پستی ما مکان!!!!!

174 بازدید | 20 پست

واحد روبه رویی ما ی خونه بود پرده هم نداشت انواع اقسام فسق و فجور و توش انجام میدادن

از پارتی و مشروب خوری و مواد زدن گرفته تا گروهی زن اوردن

من حدود ۳ سال تواین خونم قبل منم اینجوری بود

الان زن صاحب خونه چند وقت اومده خودش نشسته همش درحال تمیزکاری 

اشپزخونه کثیف من رو به حال اونا باز میشه

منم بیشتر تایم تو اشپزخونه م منو میبینه سلام علیک میکنه جوون و تازه عروس بچه نداره

چندروز پیش گفت دوماه دارم خونه رو میسابم انگار رو دیوارا قیر ریختن اینجا چخبر بوده منم با شوخی گفتم لابد تریاک میکشیدن

بنظرتون بهش بگم؟

خیلی دلم براش میسوزه میترسم زن جوان مریضی بگیره

از سال۹۸ عضوم این کاربری پنجمم این بار با شماره مادرشوهرم اومدم😂😂😂

بهش بگو 

تا میتونه تو خونه قرآن بخونه

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شر نشه شوهرش بیاد یقه منو بگیره؟

ینی شوهرشم اینجا بوده؟ پ بیخیال نگو

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
ینی شوهرشم اینجا بوده؟ پ بیخیال نگو

اره دیگه شوهرش پارتی میگرفته با چتدتا مرد زن میاورده مشروب و مواد میزده

اره دیگه شوهرش پارتی میگرفته با چتدتا مرد زن میاورده مشروب و مواد میزده

یاخدا... ن ول کن شتر دیدی ندیدی 

میگم مریض نشه زن خیلی خوشگل و کم سن نهایت ۲۰ سالش باید باشه

خودش یروزی میفهمه.مطمعنا رابطه هم داشتن این مدت بخواد مریض شه شده تا الان

خدا لعنت کن مرد بد

الهی آمین

به نظر من بگو خدایی نکرده اگه این مشکل برا یکی از نزدیکانت می افتاد چیزی‌نمیگفتی و راحت میگذشتی؟

خودمم عذاب وجدان دارم اما از عواقبش میترسم