2821
2789
عنوان

تاپیک جاری سم

260 بازدید | 15 پست

وای فشارم افتاد بغضم گرفت دستام لرزید تپش قلب گرفتم فقط سکته نکردم بس این زنیکه عقده ای و بیشعور بوده. الهی بمیرم برای دل استارتش.. من که خوندم آب قند لازم شدم ببین اون چه حالی داشته:(

ایبابا

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آره بابا حرمت نگه داشته من بودم مینداختمش بیرون ولی میگفت ۲۲ سالمه شش سال قبل از جاریم ازدواج کردم و جاریم الان دخترش ۶ سالشه .داستان یه جاش میلنگید

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

بعضی ادما سمن

حالا چ میخواد جاری باشه، چه مادرشوهر، چه خواهر خود آدم

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

چقد  دلشکستن براشون عادیه لعنتیا

یه روزی خدا دری رو به روت باز میکنه که جبران تمام درهای بسته‌ی زندگیت خواهد بود تو فقط به خدا اعتماد کن و بگو ❤️خدایا شکرت❤️

خب حالا.

اگه یه خرده بیشتر تو این سایت تجربه کسب کنی میفهمی همه تاپیکا دروغن مگه اینکه خلافش ثابت بشه و حرص نخوردن رو یاد میگیری.

❌این اکانت غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح و تبعیض بین کاربران بایکوت میکنم.❌ همه برابرند، اما بعضی برابرترند_جورج اورول🖤🥀وه که طبل اخلاق میزنید و نقاره ایمان، و هردوان به مسخره میگیرید. لعنت بر شما._بهرام بیضایی🖤🥀بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید/نامرد نامردم اگر مردان شما هستید/بوسید باید خاک پاهای شغادان را/امروز وقتی رستم دستان شما هستید/از رهروان حضرت ابلیس خواهم بود/تا بندگان برحق یزدان شما هستید/ای لکه های ننگ بر پیشانی تاریخ!/من نیستم انسان اگر انسان شما هستید_راحیل رایومند🖤🥀ما وارثان دردهای بیشماریم/ما گریه های چشمهای انتظاریم/ما سرزمینی دور و تنها در غباریم/ما چیزی به غیر از غم، به غیر از هم نداریم/ما حسرت یک خنده دنباله داریم/ما خسته از این روزهای بیقراریم_حسین غیاثی🖤🥀از خون جوانان وطن لاله دمیده/وز ماتم سرو قدشان سرو خمیده/در سایه گل بلبل ازین غصه خزیده/گل نیز چو من در غمشان جامه دریده_عارف قزوینی🖤🥀چه جوانانی! اسماعیل، میبینی؟ چه جوانانی! بسیاریشان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند و موهای صورت پسرها هنوز درنیامده و دخترها را میبینی؟ چه پاهای لطیفی دارند... جنگ است اسماعیل!_رضا براهنی🖤🥀 باش تا نفرین دوزخ از تو چه سازد/که مادران سیاهپوش/داغداران زیباترین فرزندان آفتاب و باد/هنوز از سجاده ها/سر برنگرفته اند!_شاملو🖤🥀سلامت را نمیخواهند پاسخ گفت/سرها در گریبان است/کسی سر بر نیارد کرد پاسخ گفتن و دیدار یاران را/نگه جز پیش پا را دید، نتواند/که ره تاریک و لغزان است/تگرگی نیست، مرگی نیست/صدایی گر شنیدی صحبت سرما و دندان است/زمین دلمرده، سقف آسمان کوتاه/غبارآلوده مهر و ماه/زمستان است_اخوان ثالث🖤🥀این ضحاکی است که مارهایش به چشم نمیایند... زیرا که آن [مارها] خاص بود بر ضحاک؛ اما فقط ضحاک نبود بدین خوی ضحاکی؛ و ضحاکخویان همگی بر تختند. آری ضحاک به نامهای دیگری همچنان سر است و بر سر است!_بهرام بیضایی🖤🥀هم مرگ بر جهان شما نیز بگذرد/هم رونق زمان شما نیز بگذرد/ای تیغتان چو نیزه برای ستم دراز/این تیزی سنان شما نیز بگذرد/چون داد عادلان به جهان در بقا نکرد/بیداد ظالمان شما نیز بگذرد/این نوبت از کسان به شما ناکسان رسید/نوبت ز ناکسان شما نیز بگذرد/پیل فنا که شاه بقا مات حکم اوست/هم بر پیادگان شما نیز بگذرد_سیف فرغانی🖤🥀

من ترسیدم به جای اون جاری

که نکنه اتفاقی برای بچش بیفته به خاطر این همه حرفی که زده و دلی که شکسته

میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی پدر و مادرم بفرستین🙏🌹❤️|||چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است !اهل بخارا دو گروه شدند ، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدندچنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید ، و هر چه غنیمت به‌دست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعله‌ور شد...و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدنداما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!چنگیز گفته‌ی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا می‌داشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان خیانت نمی‌کردند! این عاقبت خود فروشان است.الكامل في التاريخ/ عزالدین بن اثیر/

بابا باید به یه ورش میگرفت.اخه بچه داشتن جز دردسرهیچی نداره.اتفاقا الان زندگی بدون بچه شیرین تره.نمیدونم چرا ناراحت شده.میتونست راحت جوابشو بده که طرف پشیمون شه از بچه اوردن🤣🤣🤣🤣

منکه ندارم.خیلی هم خوشحالم.والا

آره بابا حرمت نگه داشته من بودم مینداختمش بیرون ولی میگفت ۲۲ سالمه شش سال قبل از جاریم ازدواج کردم و ...

من تو خونم بدتراز این حرفها رو جاریم جلو همه بهم گفت ننداختمش بیرون همه که اونجا بودن میگفتن اگر ما بودیم مینداختیمش بیرون

من تو خونم بدتراز این حرفها رو جاریم جلو همه بهم گفت ننداختمش بیرون همه که اونجا بودن میگفتن اگر ما ...

واقعا من اگه بیرونشم نمیکردم اشکم در میومد .

واقعا یه وقتایی آدم به خاطر خدا سکوت میکنه ولی طرف مقابل اونقدر بیشعوره درک نمیکنه

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
2825
2823
2791
2779
2792