2777
2789

سنم بالاست احتمالا تا یکماه دیگه  عقد کنم ویکسال ،یکسال ونیم دیگه عروسی  به محض عروسی کنم هم می خوام اقدام کنم برای حاملگی،یعنی زود می خوام بچه دار شم 

از طرفی موی زائد دارم  دوست دارم برم لیزر ولی چون هورمون هام تنظیم نیست(هورمون مردانه ) باید یه دوره قرص بخورم  وهمزمان برم لیزر 

(پریودیم منظمه ،سونو هم مشکلی نداشت ، کیست تخمدان هم ندارم)

لیزر برای امثال ما روند طولانی تری داره  

می ترسم اقدام کنم برای لیزر   ولی بعد مدتی وقفه بیفته (اقدام ،حاملگی وشیردهی ) ودوباره بشم همون که بودم...

چیکار کنم!؟

الان برم لیزر یاصبر کنم بچه دار بشم بعد برم 

دو سال بیشتر طول مبکشه؟! خب برو دیگه از الان

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از الان برو تا ۱ اسل و نیم دیگه جواب گرفتی و فقط چند ماه یکبار میری شارژ.

مهایت ۹ ماه بارداری شارژ هم نمیری ولی بعد زایمان باز میری شارژ 

دستگاه خوب برو .کندلا خیلی خوبه

دوستان میشه لطفا برای حل مشکلم ی صلوات بفرستین.انشالا دلتون همیشه شاد باشه

آره برو چون تو شیر دهی هم نمیشه بری😂

دختر بچه یی که گم شد تو دنیایی آدم بزرگا🎈        چرا تا نوبت جوانی ما شد همه چی در سطح جهانی به فنا رفت🎃               ولی تهش نه سرانجام کار خوب شد؛نه مارستگار شدیم🥀         تو خوشگلو پولدار باش؛من بهت قول میدم طرفت تو رو واسه خودت بخواد👑کاربری دست دو نفر نیست اگه یه جا یه چیز گفتم جای دیگه یه چیز برای رد گم کنیه🤪🤪