2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه من کلا امیدم به خودمه فقط 

چجوری میتونم زندگی مشترک با ادم دیگه‌ای رو تضمین کنم که موفق باشه اخه؟ 

سهی میکنم خودم جوری باشم که ادم مناسبی رو انتخاب کنم بعدشم هرچی باید بشه میشه

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
نه من کلا امیدم به خودمه فقط  چجوری میتونم زندگی مشترک با ادم دیگه‌ای رو تضمین کنم که موفق باش ...

سلاااام شما همون بودی که رفتی ایتالیا🥺❤️

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

چ دعایی خوندی🐈😂

دعای نخوندم والا من اصلا آدم معتقدی نیستم. ولی توی ازدواج یه شانس طلایی آوردم‌. اینو خودم نمیگم بخدا بارها از دیگران حتی شنیدم ک من چقدر توی ازدواج خوش شانس بودم‌

پایدار باشی ماشالا ماشالا چشم بد دور  فووت 🐈

فدات عزیزم آرزوی بهترین هارو برات دارم. سگتم بردار ببر😁من یه پامرانین داشتم انقد پسر کوچولوم اذیتش میکرد گذاشتم فعلا پانسیون. نمیتونم نگهدارم برات 🦮

فدات عزیزم آرزوی بهترین هارو برات دارم. سگتم بردار ببر😁من یه پامرانین داشتم انقد پسر کوچولوم اذیتش ...

پیشیه که 🐈 

میبرمش پیش خودم هرچند از حیوونا متنفرم ب جز استیکرشون 🤣

منم ارزوی خوشبختی دائمی برات دارن عزیزم😘😘

شما صد در صد یا ی بابای پولدار داری یا خیلی خوشگلی یا شغل خیلی خوبی داری پسرا جدیدا ی منفعتی باید تو ...

هیچکدوم از اینایی ک میگی تا این حد زیاد نبوده . قیافه ام خوبه ن خوشگلی عجیب غریب . بابام وضع مالی متوسط داره و معاون دبیرستان پسرونه_شاغل هم نیستم ‌‌_تا ارشد درس خوندم ب اصرار همسرم  ولی شاغل نیستم.