2777
2789
عنوان

چرا توی نی نی سایت اومدید؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 36 پست

من چیزی تو گوگل سرچ میکردم سایت نی نی سایتم میومد وبیشتر وقتا وارد همین سایت میشدم آخرش با خودم گفتم کلا بهتره عضو شم به جا گوگل بعضی از سوالامو اینجا بپرسم  درد ودلم می‌کنیم با خانوما همه خانوم بهتر درک میشه آدم 

خدا همیشه انلاینه کافیه دلت رو بروز رسانی کنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااااچراااا حرص؟؟؟؟

خب خیلی از تایپکا حرص درآرن عقلمو از دست دادم عضو شدم تا حرص بخورم 🤦🏻

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

اولین بار دنبال تم بودم برای جشن دندونی دخترم ولی خیلی سال ها فقط تاپیک می خوندم ، یکهو هوس کردم خودم هم بتونم بنویسم

رکورد دار اخراج از نی نی سایتم

تاپیک را قفل نکرده بودم ، دو نفر تو تاپیک من دعوا کردند حرف زشت زدند من تعلیق شدم

یک باریکی الکی بهم فحش دادو ......

خلاصه خیلی تا حالا لغو کاربری شدم 

اقدام به بارداری باعث شد عضو بشم ولی از قبل اشنایی داشتم

پس راهنمای خوبیه برای بارداری درسته؟ چون منم میخام اقدام کنم

تمـــام آرزوم دیدنـــته از نزدیــک، حتی برای یک دقـیقـــه..
پس راهنمای خوبیه برای بارداری درسته؟ چون منم میخام اقدام کنم

اره توی تاپیکای اقدام به بارداری مطالب مفیدی هست اگه بشینی بخونی سوالاتم راحت میتونی بپرسی من دکتر سونوگراف هم همینجا بهم معرفی کردن

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
من چیزی تو گوگل سرچ میکردم سایت نی نی سایتم میومد وبیشتر وقتا وارد همین سایت میشدم آخرش با خودم گفتم ...

ای جانمممم😇

تمـــام آرزوم دیدنـــته از نزدیــک، حتی برای یک دقـیقـــه..