2777
2789
منم تاپیکا رو خوندم گفتم شاید دروغه نمیدونم والا

بابا توی یکی از تاپیکاش نوشته ازمون دادم و ردم کردن بعد از اون تخیلاتش رو اورذه اینجا امروز مسکو دیروز کابل فردا هند🤣

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا توی یکی از تاپیکاش نوشته ازمون دادم و ردم کردن بعد از اون تخیلاتش رو اورذه اینجا امروز مسکو دیر ...

نخیر عزیزم ردم نکردن گفته بودن خلبان زن نمیخوایم شما که سواد ندارین به من ربطی نداره 

تاریخ عضویت واسه فروردینه  بعد 23 ام اومدن گفتن من تازه با اینجا آشنا شدم  هعیی نمیدونم ...

داره میگه دیگه عزیزم بیکاری..یا شایدم آب و‌هوای مسکو بهش نساخته😅

نخیر عزیزم ردم نکردن گفته بودن خلبان زن نمیخوایم شما که سواد ندارین به من ربطی نداره

حداقل یه عکس از کارتتون بزارید 

یا یه عکس تو کابین که البته اینم زیاد قابل قبول نیست حالا😅

حیف همسرم نیستن چندتا سوال میپرسیدیم ازتون به صحت مطلبتون برسیم

چقدر حسرت این متن و دارم .....آمده ام آمدم ای شاه پناهم بده.......لایق وصل تو که من نیستم.......اِذن به یک لحظه نگاهم بده......بی کسم ای، شاه پناهم بده.....

باشه عزیزم تو درست میگی برو استراحت کن که عصر بری مسکو گردی فرداهم پرواز مهمتر داری