2777
2789

ساختمون روبه رویی مون نزدیک ۲ ساعته همین طور آبو باز کرده حیاط و کوچه رو میشوره اعتراضم میکنی میگه جلوی درو لجن گرفته  یعنی واقعا الکی الکی شلنگو گرفته دستش 

اگه لجنم گرفته بود یه ربع باید تمیز میشد... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسایه ماهم استخر داره پر میکنه یدور توش شنا میکنن باز میکنن اب تمیز همینجور رون میره گفتنیم میگن چار دیواری اختیاری پولشو میدیم

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره

پنجره.رو باز کن محتدمانه تذکر بده 

وظیفتو انجام بده

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

مغازه سرخیابون مام انگار ماشینش گوه گرفته هرروز شیلنگ میگیره بهش ,درمغازشم زمستون وتابستون اب شیلنگ میگیره خیابونم میشوره هرروز

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)

شما باز تذکرت رو بده چند نفر تذکر بدن کم کم می‌فهمه 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

وای منم خیلی حیاط میشورم باید کمش کنم البتع میرم تو حیاط به هوای اب دادن گلا و یهو عین اوسکولا شیلنگ میاد دستم حیاط میشورم 

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗