frshtekhanom مدیر عضویت: 1402/03/22 تعداد پست: 65 عنوان واریس | مشاهده متن کامل بحث + 19383 بازدید | 123 پست بچه ها توروخدابیاین من تازه بیست و یک سالمه ازدواجم نکردم واریس گرفتم دستام درد میکنه قفسه سینم درد میکنه مویرگارو میبینم ارزوی مرگ میکنم چیکارکنم از اصفهانم چیکارکنم کجا برم خوب بشم😞😞😞😞😞😞😞😞😞 1402/05/26 | 13:16 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sheida_b عضویت: 1402/01/22 تعداد پست: 402 شما از کجایی و این مرکزی کررفتی کجاست؟لعنت به اصفهان و این دکترای تصفهانی ک فقط پول میگیرن من کرجمهمینجا دکتر رفتمبهم قرص دافلون داد. یه دونه صبح یه دونه شب. تا سه ماه
hajii3 عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 3280 شما از کجایی و این مرکزی کررفتی کجاست؟لعنت به اصفهان و این دکترای تصفهانی ک فقط پول میگیرن همه جا همینه خواهر چرا فحش میدی عزیزم ،میدونی چقدر آدم از شهرا و استانهای مختلف میان اصفهان برای درمانحالا ما ها چون دستمون خالیه نمیتونیم بریم پی درمان ک نباید ب همه فحش بدیم
sheida_b عضویت: 1402/01/22 تعداد پست: 402 دکتر هادی زاده با بیمه نیس والا ، قیمت اسکلروتراپیش هرجلسه دوو پونصده تو برو ببین برات چقد میگه برو بیمارستان انجام بده لیزرشومطلبا خیلیییی گرون میگیرن تازه اکثرا هم با بیمه قرارداد ندارنیا میگن چون زیبایی حساب میشه بیمه نداره
hajii3 عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 3280 دکتر هادی زاده با بیمه نیس والا ، قیمت اسکلروتراپیش هرجلسه دوو پونصده تو برو ببین برات چقد میگه باشهمن میخوام اون مرکز واریس ک هم بالاتر بهت گفتم ی زنگ بزنم قیمت بگیرم ببینم چی میگه
hajii3 عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 3280 برو بیمارستان انجام بده لیزرشو مطلبا خیلیییی گرون میگیرن تازه اکثرا هم با بیمه قرارداد ندارن یا می ... بیمارستان دولتی؟مطمئنید انجام میدن؟
frshtekhanom مدیر استارتر عضویت: 1402/03/22 تعداد پست: 65 همه جا همینه خواهر چرا فحش میدی عزیزم ،میدونی چقدر آدم از شهرا و استانهای مختلف میان اصفهان برای در ... عزیزم بازم شیشصد هفتصد رو میشه یه کاریش کرد ولی جلسه ای دوممیلیون و پونصد به خدا زوره
hajii3 عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 3280 من کرجم همینجا دکتر رفتم بهم قرص دافلون داد. یه دونه صبح یه دونه شب. تا سه ماه دوز خاصی داره؟برا همه بیماران واریس خوبه؟
hajii3 عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 3280 عزیزم بازم شیشصد هفتصد رو میشه یه کاریش کرد ولی جلسه ای دوممیلیون و پونصد به خدا زوره میدونم خییلی زیاده
frshtekhanom مدیر استارتر عضویت: 1402/03/22 تعداد پست: 65 برو بیمارستان انجام بده لیزرشو مطلبا خیلیییی گرون میگیرن تازه اکثرا هم با بیمه قرارداد ندارن یا می ... عه جدی بیماریتاناهم انجام میدن نمیدونستم ، چقد میگیرن؟
sheida_b عضویت: 1402/01/22 تعداد پست: 402 بیمارستان دولتی؟مطمئنید انجام میدن؟ ببین من دکتری که رفتم قراره بهم نامه بده برم بیمارستان انجام بدم که بیمه قبولش کنهباید زنگ بزنی بیمارستان. با منشی دکتر قلبو عروق صحبت کنی ازش بپرسی دستگاه لیزر واریس هم دارید که بیام یا نه
hajii3 عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 3280 ببین من دکتری که رفتم قراره بهم نامه بده برم بیمارستان انجام بدم که بیمه قبولش کنه باید زنگ بزنی بی ... این واریس دیگه چ کوفتیه آخه، ممنونم لطف کردی باید بپرسم ببینم باید کجا برم شما درد هم داری؟من دارم