frshtekhanom مدیر عضویت: 1402/03/22 تعداد پست: 65 عنوان واریس | مشاهده متن کامل بحث + 19380 بازدید | 123 پست بچه ها توروخدابیاین من تازه بیست و یک سالمه ازدواجم نکردم واریس گرفتم دستام درد میکنه قفسه سینم درد میکنه مویرگارو میبینم ارزوی مرگ میکنم چیکارکنم از اصفهانم چیکارکنم کجا برم خوب بشم😞😞😞😞😞😞😞😞😞 1402/05/26 | 13:16 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sheida_b عضویت: 1402/01/22 تعداد پست: 402 آره منم همینو خوندم از کار ی دکتر ب استارتر معرفی کردم میگه ن موضعی درمان میکنه اره چون من خودم سه ماه پیش رفتم به خاطرش دکترمویرگیهانقد سرکار نشسته ام که با دارو برطرف نشد. البته جوراب واریسم خیلی اذیت میکرد نپوشیدمحالا این ماه میرم لیزر میکنم
frshtekhanom مدیر استارتر عضویت: 1402/03/22 تعداد پست: 65 باید بری دکتر قلب و عروق بهت دارو میده جوراب واریس میده. نباید زیاد سرپا وایسی یا زیاد بشینی. ورزش ... ازمن مویرگیه هنه جا هم داره میزنه بیرون دیگه بریدم
hajii3 عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 3280 روش درمانش اینه که خیلی خودشو میگیره میری اونجا فقط ازت پول میگیره هرجلسه اسکلروتراپی دوو نیمه ، فک ... جدی میگی؟خدا خیرت بده ک بهم گفتی خاستم برم پیشش،پ چیکار کنیم؟تو شمس آبادی ی جا دیگه م با تابلو قرمز یا آبی زده مرکز واریس اون چیه نرفتی؟
frshtekhanom مدیر استارتر عضویت: 1402/03/22 تعداد پست: 65 اره چون من خودم سه ماه پیش رفتم به خاطرش دکتر مویرگیه انقد سرکار نشسته ام که با دارو برطرف نشد. ال ... رگای شما چجوریه؟
hajii3 عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 3280 اره چون من خودم سه ماه پیش رفتم به خاطرش دکتر مویرگیه انقد سرکار نشسته ام که با دارو برطرف نشد. ال ... از من هم مویرگیه هم رگام داره میزنه بیرون چکار کنم
hajii3 عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 3280 درمان داره چون من یه کلینیک میرفتم برای ماساژ یه خانمی برای واریس پا و سلولیت ماساژ میومد با ماساژ خوب میشه؟
frshtekhanom مدیر استارتر عضویت: 1402/03/22 تعداد پست: 65 جدی میگی؟خدا خیرت بده ک بهم گفتی خاستم برم پیشش،پ چیکار کنیم؟تو شمس آبادی ی جا دیگه م با تابلو قرمز ... نه اونو نرفتم کجاس دقیقا؟هزینه هاش زیاده لنتی🥲
sheida_b عضویت: 1402/01/22 تعداد پست: 402 ازمن مویرگیه هنه جا هم داره میزنه بیرون دیگه بریدم میدونم منم مثل توام خیلی بده من دکتری که رفتم بهم قرص داد گفت سه ماه دیگه اگه خوب نشدی بیا که لیزر کنم و بیمه هم قبول میکنهآزادش فک کنم جلسه ای دو تومن باشه ولی با بیمه احتمالا 600-700 هست و به من گفت دو سه جلسه واست کافیه
hajii3 عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 3280 نه اونو نرفتم کجاس دقیقا؟هزینه هاش زیاده لنتی🥲 نرسیده ب قمر الدوله ست فکنم
frshtekhanom مدیر استارتر عضویت: 1402/03/22 تعداد پست: 65 درمان داره چون من یه کلینیک میرفتم برای ماساژ یه خانمی برای واریس پا و سلولیت ماساژ میومد ممنون ک روحیه میدی ، ولی کاش عمقی خوب میشد🥲
sheida_b عضویت: 1402/01/22 تعداد پست: 402 با ماساژ خوب میشه؟ نههه اصلا نباید ماساژ بدیبیشتر تحریک میشهمیتونی یخ بذاری اون قسمت که رگت جمع بشه
hajii3 عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 3280 میدونم منم مثل توام خیلی بده من دکتری که رفتم بهم قرص داد گفت سه ماه دیگه اگه خوب نشد ... پس همه جا قیمتش همینه استارتر همه دکترا واریس انگار روش درمان و هزینه هاشون همین قده
frshtekhanom مدیر استارتر عضویت: 1402/03/22 تعداد پست: 65 میدونم منم مثل توام خیلی بده من دکتری که رفتم بهم قرص داد گفت سه ماه دیگه اگه خوب نشد ... شما از کجایی و این مرکزی کررفتی کجاست؟لعنت به اصفهان و این دکترای تصفهانی ک فقط پول میگیرن
hajii3 عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 3280 نههه اصلا نباید ماساژ بدی بیشتر تحریک میشه میتونی یخ بذاری اون قسمت که رگت جمع بشه این ورزشا ک تو گوگل هست چی؟ک میگه مخصوص واریس
frshtekhanom مدیر استارتر عضویت: 1402/03/22 تعداد پست: 65 پس همه جا قیمتش همینه استارتر همه دکترا واریس انگار روش درمان و هزینه هاشون همین قده دکتر هادی زاده با بیمه نیس والا ، قیمت اسکلروتراپیش هرجلسه دوو پونصده تو برو ببین برات چقد میگه