2777
2789

سلام خوبین؟ 

ادامه تاریک قبلیم

امروز انقدر فکرم درکیر ماراشون و حرفاشون شد و هرچی فکر میکنم میبینم تو این سارها چقدر بهم بی احترامی کردن و چقدر شوهرم ازم حمایت نکرد و من تنها بودم و اونا بیشتر به خودشون اجازه دادن هرکار میخوام بکنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش پیام دادم فرداشب خونه مامانت منو بچه ها نمیایم  اونم کفت هرجور راحتین انقدر بی تفاوت اصلا ...

عمدا اینجور میگه 

سیاست داشته باش 

باید میرفتی باید سعی کنی شوهرتو کم کم بکشونی سمت خودت ، که بعدا یکی باشید تصمیم به رفتن نرفتنون یکی باشه

چرا نگفتی غم داری ؟ من بغل داشتم :)

خوب شما نشستی راجع به گذشته فکر میکنی بعد اینو میگی اون که نمیدونه دلیلشو بعدم راست میگه زور که نیست اگه ناراحتت میکنن اصلا نرو 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
خوب شما نشستی راجع به گذشته فکر میکنی بعد اینو میگی اون که نمیدونه دلیلشو بعدم راست میگه زور که نیست ...

چرا میدونه چند روز پیش باهم صحبت مردیم یعنی یه داستانی شد که باز ما با هم‌حرف زدیم بهم‌حق میده ها ولی حاضر نیس بره به خانوادش بگه بعنوان یه پدر اصلا بلد نیست چطوری حمایت کنه

عزیزم‌ما فقط داریم‌حرفای شمارو‌میشنویم ‌نمیتونیم‌قضاوت کنیم

شاید شمام‌کاری کردی اونا ازتون‌دلگیرن و مقابل ب مثل میکنن

یه مادر هیچوقت فرق نمیذاره بین‌بچه هاش

دنیا همه هیچُ اهل دنیا همه هیییچ.... 
چرا میدونه چند روز پیش باهم صحبت مردیم یعنی یه داستانی شد که باز ما با هم‌حرف زدیم بهم‌حق میده ها ول ...

ول کن قطع ارتباط کنی از شر تبعیض هاشونم راحت میشی اونم بره والدینشو ببینه بیاد 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
بالاخره از یه جایی باید سر حرفو بندازی و دلیلتو به خودشون بگب عیب نداره بذار بگن حسوده ولی با عصبا ...

یعنی بگم چرا انقدر بین بچه ها فرق میزارین؟ بگم چرا برا اون با دلیل و بی دلیل کادو میدین ولی به بچه من نه؟

عزیزم مثه اینکه این مشکل همه ست خانواده شوهر منم انگار دختر و دامادشون از اسمون افتادن و بچه هاشونو رو چشماشون گذاشتن شوهر منم که انگار اندره😂منم خیلی دلگیر و ناراحت میشدم به خصوص که ادم محبتی بودم خیلی بهشون محبت میکردم ولی الان که شناختمشون دیگه فرق کردم نه زنگ میزنم نه بدون دعوت خونشون میرم میگم بزا با همون عزیز‌کرده هاشون خوش باشن😂دیکه هم به شوهرم غر نمیزنم و زندگیه خودمو تلخ نمیکنم اینو بدون بچه هات به جز خدا و پدرمادرشون به احدی نیازی ندارن،آدما رو هم که نمیشه به زور مجبور به محبت کردن کرد

عاشق زندگی با همه اتفاقای خوب و بدش🥰امید،عشق و ایمان اساس زندگی منه
نمیخوام اونو جدا کنم از خانوادش بلخره پدر مادرشن ولی من نمیرم

نه جدا نکن 

بنظر من خیلی دیر به دیر برید 

بعد همسرتون ببین چیا دوست داره چجوریه روشون تمرکز کن ، با محبت با رابطه ی با کیفیت بالا و....میتونی راحت کاری کنی که بهت بی تفاوت نباشه 

چرا نگفتی غم داری ؟ من بغل داشتم :)