2777
2789

سلام دوستای عزیزم، من واقعا سر این قضیه داغون شده روحیه م ، همش میگم بچه نمیخوام الان ، از مسئولیاتش از اینکه نتونم به کارای خودم و آینده م برسم از همه چی میترسم ، ولی شوهرم اصرار داره بچه دار شیم . چه خاکی به سرم بریزم بنظرتون؟

من ۲۵ سالمه

حَسبی الله💫🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجله نکن

هرموقع خودت آماده بودی اقدام کن

باهاش حرف بزن که بیشتر زحمتش برای توئه و باید واقعا آماده باشی

به نظرم که تا قبل از ۳۰سالگی اقدام نکن

هرجایی می‌خوای بری و هرکاری می‌خوای بکنی رو بکن که تو دلت هیچی نمونخ

مث من 🥺

من بچ نمیخام شوهرم میخواد

بخاطر اینک ناراحت نشم اونم میگ منم نمیخوام 🥺

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

از قبل باید به تفاهم میرسیدین الان دیره و حق با شوهرت میشه از نظر بقیه

من از قبل نامزدی بهش گفته بودم که دیر بچه میخوام ، اونم گفته بود باشه . 

الان بعد سه سال ازدواج از نظر اون دیره. ولی من منظورم پنج شیش سال به بالا بود. اشتباه کردم سالشو دقیق نگفتم 🤦🏻‍♀️

حَسبی الله💫🍃

بچه باید هر دو طرف بخوان، اگه یه طرف نخواد بچه اذیت میشه، جدی بهش بگو نه تا زمانی که آماده بشی و خودت بخوای برای بچه دار شدن هم وضعیت مادر و خواست مادر مهم تره همه کاراشو تو میخوای بکنی. پس باید با دلت بخوای.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

ببین منم استرس داشتم برا تمام چیزای بچه . خب به همه چی فکر میکردم ‌ . ولی دیگه دیدم سنم خودمو شوهرم داره میره بالا . شوهرم بچه دوست داره  خودمم یه بیماری داشتم سخت باردار میشدم . 

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم .