2777
2789

چون حقوق مزخرفی دارم دوس دارم یه انلاین شاپ داشته باشم اما هیچی به ذهنم نمیرسه چی باشه 

کاربر قدیمی29 /1397     shm1991

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آرایشی اینا  ولی خب الان آنلاین شاپ خیلی زیاد شده  بزن تو کار غذا اینا خودم مشتریت میشم ...

غذا سخته بابا😂.

من خودم عروسک خمیری درست میکنم عاشق درست کردنشونم هستم.پیج هم دارم واسش.اما خدایی باید خیلی حوصله بزارم از اون طرفم درامد انچنانی نداره و اینکه فروش از طریق اینستا واقعا زمانبره و سخته .حالاباسلام خیلی بهتره .من با سلام فروش عروسک خمیری داشتم.راحتترم دیده شده کارم .حتی یه مدتم عروسکام نمیدونم چطوری ولی تو همین پایین نی نی سایت جز تبلیغاش بود.

اما اینستا فکر کنم باید موهات سفید بشه تا دیدخ بشی

چونکه خیلی دیگه حوصله ی عروسک خمیری درست کردنو ندارم کلا هم پیجم تو اینستا نزدیک 3 ساله که داره خاک میخوره هم پیجم تو باسلام.

عزیزم لوازم آرایشی اصلااااا نزن چون خیلی زیاد شده  بنظرمن لوازم اشپزخونه تزئینی بیار  ...

میگم با توجه به اینکه تو اینستا خیلی باید کار کنی که پیجت دیده بشه و فالور داشته باشه بنظرت بهتر نیست تو باسلام شروع کنم؟

لوازم ارایشی برو از جوانرود و بانه بیار کلی البته اگه نزدیکه بهت مفته مفته  بعدش با قیمت خوب ...

این  فکر خوبیه چون کرمانشاهم هستیم شدنی تره.

غذا سخته بابا😂. من خودم عروسک خمیری درست میکنم عاشق درست کردنشونم هستم.پیج هم دارم واسش.اما خدایی ...

آره اینستا خیلی فالوور جمع کردن سخته 

عزیزم عروسک خمیریم قشنگه که 

اگه میخوای واقعا درآمد داشته باشی یزره اولاش سختی بکشی 

عزیزم لباس نوزاد بزن تا سه چهار سال چون در حال رشد هستن مدام میخرن قیمت پایین بگیر با سود یه قیمت خوب شه فروشش عالیه من خودم دو سال داشتم الان دیگه نیاوردم جنس بخای جای ارزون در حد توایدی هم معرفی میکنم بهت تا حالا سه چهار نفرم راهنمایی گردم تو همین نی نی سایت شروع کردن کلی هم دعام کردن

میگم با توجه به اینکه تو اینستا خیلی باید کار کنی که پیجت دیده بشه و فالور داشته باشه بنظرت بهتر نیس ...

من لباس نوزاد رو تو دیوار فروش میکردم اوایل درب منزل میفرستادم چون موتور داشتم بعدها خودشون اومدن شوهرم که نبود میومدن تو حال جنسا رو مرتب میچثدم مثل فروشگاه فقط مردونه اجازه نداشتن بیارن میدیدن میخریدن چون ارزون میذاشتم هر سری خرید یهو تو یه رپز یکی میومد یک میلیون دو میلیون خرید میکرد وواسه سیسمونی کم کمش روزی ۷۰۰  بود ، زیر سه عدد هم فروش نداشتم

آره اینستا خیلی فالوور جمع کردن سخته  عزیزم عروسک خمیریم قشنگه که  اگه میخوای واقعا درآم ...

من خودم خیلی عاشق عروسک خمیریم خدایی از 18 سالگی تا الان که 32 سالمه خودم هرچیزی که یادگرفتمو تجربه کردم شاید چیزایی که خیلی ابتدایی بودن من خیلی براش اذیت شدم.

میدونی چیه حوصله ی زیاد میخواد وگرنه عشق اول واخرمه.یمدت اینقد مینشستم پای عروسک خمییری بابام صداش درمیومد 😂.

حالا من خدایی از ظهر تا شب سرکار میرما اما باز گیرش رو من بود.

حتی از سرکار خسته برمیگشتم بازم مینشستم عروسک خمیری درست کردن.

میدونیه چیه زمان زیادی بابت یه عروسک وقت میذاری برای درست  کردنش.کلیم مواد استفاده کردی تازه میخوای بفروشی بازم برات سود تداره پول موادتو و وقتتو هم درنمیاری