2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 3079406 بازدید | 190147 پست
نه فک نمیکنم خیلی درگیر برابری باشهنمیدونم واقعا به هر حال گرونیه همه میفهمنمادر شوهرم گفت فلانی گفت ...

وای حالا انگار شما بیست نفر بودین😑😂😂

اوخ من قربونت بشم قدمت رو چشمم❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مال ما تقریبا سالی یه بار میشه چون نیم فصل اول معمولا بزرگترای فامیل میرن شهریتان تابستون خنک تره نی ...

ما هم تابستون فقط باغ میریم،،،یا خالم و داییم بیان که اینا سخت نیستن خودمونیم،،،،ولی تابستون مردی تا ۱۱شب سرکار ،،،اصلا جایی نمیتونیم بریم

🖤،،،قطاری بینن خه مانم بار کن،،،،،له شاری کرماشان دوس خبردار کن،،،و هر حالی بو شو برو بروم،،ای خوا مرگیرسحر چشکه رو😭،، بینمان هفت کوه و هفت کمر فاصله افتاد 🖤🥀

ولی شماها که جمعتون صمیمی تره و مهمونیاتون همیشگی بر پایت و باهم صمیمی و ندارین چرا سخت برگزار میکنی ...

طرف پدری که عموهام ده بار مهمونی میدن ما بچه ها یه بار،،،یعنی بزرگترا تا ده بار همه رو جمع نکنن خونه ماها نمیان ،،،میگن نه شما بچه اید اصلا قبول نمیکنن،،،حتی برادر شوهرامم بیشتر از ما مهمونی میدن

ولی طرف مردی سخت میگیرن و یکمم شوهرم باهاشون یه جوریه ،،،انگار میخاد حتما بالاتر باشه یا دیگه همشون میدونن تا مارو دعوت کنن ما دعوتشون و پس میدیم ،،،،همین عسلشون پایه ثابت همه مهمونیاس ولی شوهرم هنوز خونه اون و به چشم ندیده فقط من یه بار روضه دعوت کرد رفتم،،جز ما همه بچه هاشون و باباهاشون حساب میکنن😐

🖤،،،قطاری بینن خه مانم بار کن،،،،،له شاری کرماشان دوس خبردار کن،،،و هر حالی بو شو برو بروم،،ای خوا مرگیرسحر چشکه رو😭،، بینمان هفت کوه و هفت کمر فاصله افتاد 🖤🥀

جیران من دو سه سال پیش مهمونی گرفتم تو یکی از رستورانای معروف غذای عالی همه ی عمو ،پسر عمو و فک و فا ...

بعضیا فکر میکنن زرنگن،،،،امشب یه خالش عشقه،،،میگفت چرا عسل و فلانی و دعوت میگیری؟؟مگه غذا خونشون خوردی؟؟گفتم به خدا اگه دعوت کنیم ،،،مردی زنگ میزنه داییش و دعوت میگیره اونا بچه های متئاهلشونم میارن😐

مادر شوهرمم میگفت مگه چند نفرن خونه پسر عمشونه دوس دارن بیان🤬 خالشم گفت بیخود وفتی میان باید پس بدن دیگه،،،

حرف غذا شد @ajilshor جان دستور کوفته تبریزی رو خواسته بودی تاپیک آشپزی برات گذاشتم

ممنون فدات شم

همیشه گفتم که نظر کرده ایی از بس مهربونی واین جا روبرای ما باز کردی 💋 💋 💋 💋

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

سلام سلام به دوستان عزیزم . میشه لطفا عضو کانالم بشید و کارهای منو ببینید هرکس در توانش نبود بیاد شخصی بگه تخفیف میخوام بهش تخفیف هم میدم جوری که راضی باشه. امضام و ببینید لطفا

سلام مهربانان 🥰من با عشق، نظم‌دهنده‌ها، جامدادی‌ها و کیف‌های لوازم آرایش دست‌ساز درست می‌کنم. کیفیت کارم حرف نداره! ✨ من تمام تلاشم رو می‌کنم تا با همین دست‌های هنرمندم، یه کمکی به چرخ زندگی خانواده‌ام بکنم. راستش رو بخواید، چشمم به لباس‌های کوچولوهام مونده که دیگه براشون کوچیک شدن و حسرت می‌کشم که بتونم براشون لباس نو بخرم... 😔 هر سفارشی که شما می‌دید، انگار یه فرشته نجاته که به دادم می‌رسه و باعث می‌شه لبخند رو لب بچه‌هام ببینم. 😍اگه دلتون یه کار باکیفیت و زیبا می‌خواد، با یه پیام کوچولو بهم بگید تا براتون آماده کنم. ممنون از حمایتتون و اینکه به من و بچه‌هام فرصت شادی می‌دید.https://eitaa.com/arthonardast

سلام مهربانان 🥰من با عشق، نظم‌دهنده‌ها، جامدادی‌ها و کیف‌های لوازم آرایش دست‌ساز درست می‌کنم. کیفیت کارم حرف نداره! ✨ من تمام تلاشم رو می‌کنم تا با همین دست‌های هنرمندم، یه کمکی به چرخ زندگی خانواده‌ام بکنم. راستش رو بخواید، چشمم به لباس‌های کوچولوهام مونده که دیگه براشون کوچیک شدن و حسرت می‌کشم که بتونم براشون لباس نو بخرم... 😔 هر سفارشی که شما می‌دید، انگار یه فرشته نجاته که به دادم می‌رسه و باعث می‌شه لبخند رو لب بچه‌هام ببینم. 😍اگه دلتون یه کار باکیفیت و زیبا می‌خواد، با یه پیام کوچولو بهم بگید تا براتون آماده کنم. ممنون از حمایتتون و اینکه به من و بچه‌هام فرصت شادی می‌دید.https://eitaa.com/arthonardast

در راستای پیشنهاد مهرجان برای غذاهای محلی،من میخوام دستور خورشت آلوچه مازندران رو بگم که بهش میگیم"هَلی قِرو" ....هَلی یعنی آلوچه یا گوجه سبز

درجاهای مختلف مازندران دستورش فرق میکنه،من طرز پخت عمومی والبته قدیمی تر رو میگم.یک کیلو آلوچه نرم رو همراه یک لیوان آب میذاریم تا بپزه.حدود بیست دقیقه طول میکشه تا آلوچه ها کاملا نرم بشه.بعد آلوچه رو تو آبکش می ریزیم ودست میزنیم تا پوست وهسته آلوچه از گوشتش جدابشه.گوشتش وقتی پخته شده،شبیه لواشک میشه.

حالا دوتاپیازدرشت رونگینی ریز وسرخ میکنیم.اواخرسرخ شدن پیاز،دوسه تاحبه سیر ریز شده هم میریزیم.بعد آلوچه های پخته شده رو بهش اضافه میکنیم ویک ربع میذاریم جابیفته.اگر طعم ترش آلوچه رودوست ندارین میتونین کمی شکر هم اضافه کنین.وقتی خورشت آبش کمتر شد وتقریبا جاافتاد،سه تا تخم مرغ توش میشکنین و درش رو میذارین تابپزه.این خورشت همرابابرنج ویا نون خورده میشه.

توبخش هایی از مازندران نعناخشک تفت داده شده هم اضافه میکنند.دستور راحتی هست برای فصل بهار که آلوچه هست

خدایا بی نهایت شکرت
بعضیا فکر میکنن زرنگن،،،،امشب یه خالش عشقه،،،میگفت چرا عسل و فلانی و دعوت میگیری؟؟مگه غذا خونشون خور ...

مادرشوهر منم همینه،از کیسه خلیفه میبخشه.. خودش خیلی وقتا مهمون داره حتی نارو دعوت نمیکنه. فقط کسایی که خونشون رفته دعوت میکنه. بعد بارها شده اومده خونه ی ما میگه چرا فلان خواهرو یا فلان خواهرزادمو دعوت نکردین،دو نفر بودن دیگه😐 😐 منم قبلا خل بودم تو مهمونیا همرو دعوت میکردم. الان نه، هرجا برم. یه خالش فقط یه بار منو پاگشا کرد رفتم خونش،یه بارم یه دوره داشتیم،که تعدادمون زیاد بود.یعنی مهمونیاشو پس دادم. یه بارپسر یه خاله دیگه از تهران اومده. بود، شوهرم جوگیر شد شام دعوتش کرد. بعد مهمونی خالش گفت چرا فلانی اومد منم باهاش دعوت نکردی؟واسه اولین بار شوهرم جوابشو داد گفت تو چرا دعوتش کردی به من نگفتی؟ماهم مثل تو دونفر بودیم. تازه زن من با بچه کوچیک غذا درست کرد.

مادرشوهر منم همینه،از کیسه خلیفه میبخشه.. خودش خیلی وقتا مهمون داره حتی نارو دعوت نمیکنه. فقط کسایی ...

آره اینم برا من خیلی زرنگه ولی دختراش هیچکس و دعوت نمیگیرن پایه همه مهمونیام هستن،،،،الان بیان اصلا اجازه نمیده با برنامه جلو برم از لج من یهو میاد شیرینی میبره،،،کابینتارو میگرده خوراکی باشه میده دست بچه هاشون،،،به خدا مهمونا خیلی بیشتر از این هوای من و دارن و رعایت میکنن،،،حالا رفتیم خونه خواهر شوهرم به دخترم خواستم غذا بدم یه زیر سفره انداختم رو موکت بچه نشست روش غذا بخوره،،،مادر شوهرم چند بار اومده میگه وای نریزه😕گفتم نترس دیگه بخاد از زیر سفره هم رد بشه میریزه رو موکت،،،،حالا خونه من اومدنی اصلا مهم نیست هر کی بیشتر بریزه برا مادر شوهرم عزیزتره😬 لامصب مهمون داشتنیم اول همه میاد فقط نظر میده یه لیوان برنمیداره🤬 بعضی روزا میگم تو رو خدا برو مامانت و ببر بگردون اصلا ببر کافی شاپ فقط دیرتر بیاد 😁

آره اینم برا من خیلی زرنگه ولی دختراش هیچکس و دعوت نمیگیرن پایه همه مهمونیام هستن،،،،الان بیان اصلا ...

دقیقا، واسه منم همینه. خیلی وقتا حتی واسه غذا کشیدنم نمیاد. یعنی بچم یه لیوان اب زهرش میشه.

آره اینم برا من خیلی زرنگه ولی دختراش هیچکس و دعوت نمیگیرن پایه همه مهمونیام هستن،،،،الان بیان اصلا ...

فرزندم امشب کجا دعوتی 😁کرمانشاه به این خوبی رفته بودی زنجان چکار؟

میبینم آن شکفتن شادی را پرواز بلند آدمیزادی را...