2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2576720 بازدید | 157088 پست
مهسان من متوجه شدم دیدم نیستی وقتی آخرین پست و گذاشتی اومدم بنویسم مادربزرگ منم همینطوری شده بود ولی ...

عزیززززم

مغز انگار برمیگرده به مرور خاطرات خوب و خوش گذشته

میترسم آخر از ایران فقط در تاریخ نامی بر جا بماند نه در جغرافیا      سرزمین من دگر صبح سحر نزدیک نیست

[QUOTE=403969951]شما خیلی مهربونید مهسان بارها متوجه شدم نخواستی اینجا از گرفتاری و مشکلاتت بنویسی بچه ها ن

مهربونی از خودته هانا جان 😅😄♥️

دلم خبرهای خوش میخواد

از همه

میترسم آخر از ایران فقط در تاریخ نامی بر جا بماند نه در جغرافیا      سرزمین من دگر صبح سحر نزدیک نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیدی گفتم خیلی مهربونی🌹

نه بابا

آخه مستقل چند بار با درد و دل بچه ها اشک ریخته

هم مهسا هم مستقل و... بقیه بچه ها

حقشون نیست اینجوری ناراحتشون کنیم

مادربزرگ و پدربزرگا حیفن واقعا 😢😢دیشب انقدر برای بهار گریه کردم صبح چشمام باز نمیشد😭😭😭هی صورتمو ...

عزیززززم

غم بزرگی هست برای بهار نارین تبسم .. هر عزیزی که میره خب یه تیکه از وجود ما رو هم میبره

من واقعا این قسمت سرد شدن دست و دل از زندگی رو حس کردم

من زیاد فامیل از دست دادم. عمه عمو پدربزرگها ..اما این آخری (مادربزرگ مادری) خیلی سخت تر بود برام

کی رفته مهسان چیشده

نارین مادر بزرگم رفت

یه جوری بگم که بدونی

مردم بجای مامانم به من تسلیت و سر سلامتی میدادن چون بیشتر از همه حتی دختراش من کنارش بودم

مهسان هم مریض شده بچم

میشینه پامیشه بغض میکنه

راحت باشین بچه هابقول مامانم پیچ من شلهانشالله که خبرای خوب اینجا بشنویم❤️

بیا و بسم الله خبر خوب رو تو بده

از محل کار جدید چخبر😍

مهسان روح شون شاد واقعا خاطرات پدر بزرگ و مادر بزرگ ها جز اصلی زندگی مون هستن

ممنونم

اره واقعا .مخصوصا آدمایی مثل من که بیشترین اهر هفته ها رو خونه مادر پدربزرگ بودن

قربونتمن از اول دی شروع به کار میکنماینجام میگن بعد از ظهرا بیا ولی خسته کننده میشه برام

به سلامتی و مبارکی

عصرا برو باشگاه 🥰