2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2576720 بازدید | 157088 پست
خواهر منم خیلی حواسش به مادربزرگم (پدری) بودالانم از همه بچه ها و نوه ها بیشتر سر خاکشون میره

همیشه یکی دوتا نوه هستند که از بقیه نوه ها بیشتر وابسته هستن

خدا رحمتشون کنه

خاله نشدی هنوز؟

میترسم آخر از ایران فقط در تاریخ نامی بر جا بماند نه در جغرافیا      سرزمین من دگر صبح سحر نزدیک نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نارین مادر بزرگم رفت یه جوری بگم که بدونی مردم بجای مامانم به من تسلیت و سر سلامتی میدادن چون بیشتر ...

آره خوندم

تسلیت میگم عزیزدلم جاش بهشت باشه انشالله

خدا پدرو مادرت رو برات نگه داره

و به شما صبر بده

بابام رفتبابام واسه همیشه رفتدیگه روی ماهشو نمیبینمدیگه صدای مهربونشو نمیشنومدیگه شماره اش رو گوشیم ...

آخ بهار جانم

چی بگم... کلمه ها عاجزن این موقع ها توی زندگی

خیلی خیلی متاسفم

روحشون شاد و در آرامش باشه

دیفن جان روی اون پستت نشد ریپ بزنمعزیزم از همدلیت ممنونم من برا انتقام نرفتم چون واقعا انرژی و وقتشو ...

ممنونم مهرجانم که برام نوشتی

چقدر خوبه که اینقدر دوست قدیمی هستی که از اون روزام خبر داری

حرفات برام تسکین بخش بود عزیزم

ممنونم♥️♥️

آره خوندم تسلیت میگم عزیزدلم جاش بهشت باشه انشالله خدا پدرو مادرت رو برات نگه داره و به شما صبر بده

نارین جانم من تازه متوجه شدم شما عزیز از دست دادین

تسلیت می گم بهتون

واقعا نمی دونم چی بگم

امیدوارم روحشون شاد و آروم باشه

@مهسان_اندیشه

@تبسم

عزیزانم به شما هم تسلیت می گم... ببخشید که دیر شده

من همین الان از پیاما متوجه شدم

روح عزیزای از دست رفته شما هم در آرامش باشه

حدود دو ماهی میشه که منم پدر بزرگم رو از دست دادم

خیلی سریع در کمتر از یه ماه فهمیدیم سرطان دارن و دووم هم نیاوردن😔

هر بار که عزیزی رو از دست میدم انگار در صندوقچه غم باز میشه

همشون ردیف می شن بیرون و می گن ما هم هستیم و جایی نرفته بودیم

الان همین حس رو دارم... غم شما دوستای خوبم غم منم هست

جیران

مهسان

تبسم

بهار

و همه دوستام که این مدت ازتون بی خبر بودم💔💔

خدا همه رفتگان رو بیامرزهیه کم دیگه مونده

به سلامتی

واییی بوی نوزاد 😍

الهی به سلامتی بدنیا بیاد

نور چشم خاله هاش

میترسم آخر از ایران فقط در تاریخ نامی بر جا بماند نه در جغرافیا      سرزمین من دگر صبح سحر نزدیک نیست

آره خوندم تسلیت میگم عزیزدلم جاش بهشت باشه انشالله خدا پدرو مادرت رو برات نگه داره و به شما صبر بده

ممنونم

این چند روزه تصویر صورتت یه لحظه از جلو چشمم دور نشده

هی پاشدم نشستم گریه کردم یاد تو بودم

گفتم خدایا به نارین آرامش بده

نارین جانم من تازه متوجه شدم شما عزیز از دست دادینتسلیت می گم بهتونواقعا نمی دونم چی بگمامیدوارم روح ...

ممنونم دیفن جان گلم

خدا به شما سلامتی بده

حدود دو ماهی میشه که منم پدر بزرگم رو از دست دادمخیلی سریع در کمتر از یه ماه فهمیدیم سرطان دارن و دو ...

آخی خدا رحمتشون کنه

این یهویی رفتنها هم بیشتر اذیت میکنه

کاش آدمیزاد شش هفت ماه جلوتر یه چیزایی حس کنه دست پاشو جمع کنه آروم آروم وداع کنه ...

دقیقا داغ عین لکه جوهر سیاه روی پارچه سفید هست با گذشت زمان و شستن پارچه شاید رنگش بره اما جاش همیشه تو ذوق میزنه یه جای کار همیشه میلنگه

آخی خدا رحمتشون کنه این یهویی رفتنها هم بیشتر اذیت میکنه کاش آدمیزاد شش هفت ماه جلوتر یه چیزایی حس ک ...

ممنونم عزیزم

دقیقا درست گفتی

چیه این زندگی آخه... به قول چاووشی... همیشه می لنگه یه جای زندگیم

الهی من بمیرم برای زندگیم

پارسال روز مادر منم مادر بودم... هر چند هیچوقت ندیدمش حتی دلم برای اونم تنگه این روزا