2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2562587 بازدید | 156251 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره هرروز یکی دوتا میخوردواقعا بهتر شد پاییز😂😂

دم این دختر خوب گرم🤣🤣🤣🤣 کیان همزمان با رها مریض شده بود بعد چای خورد گفت گلوم درد گرفت من باد پست تو افتادم براش تعریف کردم گفت مامان این دکتره خوبه آدرس بگیر🤣🤣🤣🤣بعد بستنی خریدم دیدم حالش بد نشد ولی عذاب وجدان داشتم تاالان که پستت رو دیدم خیالم جمع شد🤭🤣🤣🤣

ولیواقعا چقد نظر دکترا متفاوته بعد اینهمه سال ،پارسال یه دکتری رفتم بشدت مخالف پاشویه بود...

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
اره هرروز یکی دوتا میخوردواقعا بهتر شد پاییز😂😂

سلام به همگی خوبین

رهاجان خوبی.قبلاگفته بودی ویادم رفت سوال کنم که وقتی بسیتنی دادواقعا خوب شد؟الان دیدم گفتی آره

میشه یکم بیشترتوضیح بدی.آخه پیش هردکترعمومی ومتخصص که برای گلودردیا سرما میریم،چه برای بچه ها وچه بزرگسال،اول میگن شیرینی وشکلات وچیزای سردنخوره.تاکیدهم میکنن تاخوب نشدبستنی نخوره....چطوری یک دکتربرخلاف اکثرپزشکها نظرداده وبقول شما تاثیرهم داشته.توضیح بدی ما روشن بشیم ممنونت میشم

خدایا بی نهایت شکرت
دم این دختر خوب گرم🤣🤣🤣🤣 کیان همزمان با رها مریض شده بود بعد چای خورد گفت گلوم درد گرفت من باد پس ...

دکترخوب رو نوشتم دختر خوب🤣🤣🤣🤭

سلام به همگی خوبینرهاجان خوبی.قبلاگفته بودی ویادم رفت سوال کنم که وقتی بسیتنی دادواقعا خوب شد؟الان د ...

منیر منم به کیان دادم حالش بد نشد و اکی بود خیلی برام جالب بود

منیر منم به کیان دادم حالش بد نشد و اکی بود خیلی برام جالب بود

خوبی دتر

برای منم که اولین باره میشنوم عجیبه.من روزعادی به پسرم بستنی نمیدم میگم نکنه گلودرد بگیره چه برسه که مریض بشه😅

خدایا بی نهایت شکرت
خوبی دتربرای منم که اولین باره میشنوم عجیبه.من روزعادی به پسرم بستنی نمیدم میگم نکنه گلودرد بگیره چه ...

خوبم شکر🤲

من قبل کاوه به کیان بستنی میدادم زمستونا زیر بخاری مینشست میخورد انگار کمتر مریض میشد🤦 ازون موقع که مریض بود و خورد دیگه میخره گاهی.... آخه دقیقا بعد چای خوردن گلوش واکنش نشون داد دردش بیشتر شد من یاد پست رها افتادم....

@ rozaa77 سلام عزیزم چند روزه میام میبینم نیستی .انشاءالله که کار مناسب پیدا کردی و مشغولی .من از فروشگاه های ریحان و پونه پرسیدم .فروشگاه پونه گفتن باید با آقای الماسی صحبت کنین که صبحها هستن .فروشگاه ریحان شماره مسئول استخدامو دادن .اگه مایل بودی درخواست دوستی بده شماره بدم.

سلام خانما

انشالله ک همه در آرامش باشید

ی سوال داشتم

بنظرتون

الان خرید طلا کار درستیه

مبلغ بالا منظورم ن ی گرم اینا

برا خودمم نمیگم ها

کلا ی سوال ؟؟؟؟؟؟

بعضی افراد میگن ک نمیدونم در حال سقوط و فروپاشی

همونی ک خودمون باهاش مخالفیم رو میگم (ر) اولش رو گقتم

میکن نکنه طلا یهو ریزش کنه

واقعا تصمیم گری برا ی جیز کوچیکم چقد سخته تو این مکانی ک زندگی میکنیم

انشالله بهتر بشی گاهی ضعف اعصاب باعث بدندرد میشه این ویروس هم که بدن درد شدیدی داره خواهرم گرفته بود ...

اره مهسان جان

خودمم میدونم این چندروز خیلی ناراحتی کردم

غذا اصلا درست نخوردم همینا باعث شد ضعیف بشم

من بیشتر از همه بدن درد و سرفه داره اذیتم میکنه

مراقبت کن خیلی مریضیه بدیه

انشاالله عزیزم با دعای شما😘

برا چی داد زد؟🙄

بهم گفت برای این دارو باید تمام مدارک پزشکی اصلش بلشه و سند خونه اصل

چون راه دور بود از خونه من زنگ زدم که مامان اینارو بفرسته

بعد که با پیک فرستادن دیدم سند خونه بنچاق هست

گفتم خب اینجا تا ساعت ۱۲ هست اگه اینو قبول نکنه باید دوباره پیک بفرستم سند اصلی رو بیاره

رفتم هی منتظر شدم دیدم مسعول داروهای مربوط نیس

رفته بود داروی یه خانم دیگه رو بیاره

رفتم گفتم ببخشین این خانم نمیان من یه سوال دارم

دیدم اونجا وایساده من ندیدمش یهو با جیغ و عصبانیت گفت من که بیکار نیستم و ...

گفتم قشنگم خواستم بی زحمت ببینین اگه سند خونه درست نیس و اینو قبول نمیکنین بفرستم برام بیارن

وای پاییز تا گفتم قشنگم نزاشت جمله من کامل بشه شروع کرد داد بزنه من هم زمان با داد اون بقیه جمله خودمو گفتم خداشاهده با مهربونی و لبخند میگفتم اما اون هی داد زد جلو بقیه به من نگو قشنگم فک کردی اینجوری بگی من دارو میدم نه اگه مدارک کامل نباشه نمیدم بعد هی تکرار کرد داد میزد ادا منو در میووردمیگفت قشنگم قشنگم میگه ..

بقیه همکاراش هم میخندیدن و مسخره ...

من واقعا نتونستم تحمل کنم زدم زیر گریه

پاییز ببین یه لحظه از شدت حال بدی واقعا نتونستم داد بزنم فقط شکستم و گریه ...

نیم ساعت گذشت صدام کرد دیدم لحنش مهربون شده دارو رو بهم داد ولی من اومدم بیرون نشستم رو صندلی همچنان گریه میکردم

میدونی پاییز این روزا دنبال دوا دکتر بابام که میرم همش بغض دارم و ....

دلم برا بابام میسوزه

سختی زیاد کشیده قبلا توی زندگیش

همش میگم کاش دوران میانسالی و پیریش یکم اسوده بود

نگاه میکنم لاغر شده استخوناش مشخصه جیگرم میسوزه

واسه همین توی داروخونه گفتم حقم مسخره کردن نیس منی که دنبال داروی بابام سه روزه تهران رو زیرو رو کردم

خلاصه ببخش پر حرفی کردم